Barton attackerar Victoria Beckham

Hollywood-kändisen ser sig som ett bättre föredöme.


Mischa Barton stör sig rejält på Victoria Beckhams självutnämnande som stilikon. Hon menar själv att Beckham inte på något sätt har stil, utan att hennes egen stil är så mycket bättre.

– Posh är för mig inte särskilt stilfull, säger Mischa Barton.

Englandsfödda Barton har hånat Beckhams klädstil, och är övertygad om att britterna istället föredrar hennes hippa kläder.

– Jag tror inte att hon är ett bra exempel på brittiskt mode över huvud taget. Jag klär mig inte för någon annan, och jag tror att kloka människor gillar min stil för att jag gör min egen grej, säger Barton.

Barton är bara en av alla kändisar som den senaste tiden har gått hårt åt Posh. Joan Rivers kallade Beckham nyligen för "arrogant" och Kelly Osbourne sa att Posh försöker förstora upp sitt vänskap med Jennifer Lopez, skriver OK! Magazine.

Skrivet av:

Senaste nytt

Kim Kardashian stjärna i ny thriller

Han har flest Grammisnomineringar i år

Thomas Stenström är nominerad i fem kategorier på årets Grammisgala och kan vinna priset för bland annat årets album.

Rebecca Stella gör comeback i "Paradise hotel"

Rebecca Stella gör comeback som programledare för "Paradise hotel", skriver Aftonbladet. Därmed leder hon realityklassikern för sjätte gången.

Gustav Mandelmanns ord väcker reaktioner: "En skam för Sverige"

1 timme sedan
Gustav Mandelmann, känd från TV4-programmet "Mandelmanns gård", har publicerat ett inlägg på Instagram som delat följarna i två läger.

Spindelskräck i nya "Vermin" – "älskar dem"

2 timmar sedan
En skräckfilm om spindlar – men sedd ur spindlarnas synvinkel. Det är vad debuterande långfilmsregissören Sébastien Vanicek ville göra med sin film ”Vermin”. Och resultatet blev lyckat. Bra kritik, publiksuccé i Frankrike och priser på flera internationella skräckfilmsfestivaler.

Blackberry Smoke-trummis död

idag 02:56
57-årige Brit Turner, trummis och medgrundare till Sverigeaktuella rockbandet Blackberry Smoke från Georgia, USA, har avlidit, skriver bland andra Variety.