Dejta Kicken. Här gäller väl ungefär samma förklaring som föregående bild, nej vi skämtar bara. En långhårig man i turnébuss skulle passa Marie bra.
1 av 13
Dejta Kicken. Här gäller väl ungefär samma förklaring som föregående bild, nej vi skämtar bara. En långhårig man i turnébuss skulle passa Marie bra. - Foto: Stella Pictures
Öppna en swingersklubb i Stockholm. Det skulle hon kunna göra. Vi ser i blicken att hon är lite sugen på annat än att vara vanilj dagarna i ända.
2 av 13
Öppna en swingersklubb i Stockholm. Det skulle hon kunna göra. Vi ser i blicken att hon är lite sugen på annat än att vara vanilj dagarna i ända. - Foto: Stella Pictures
Födelsedagen firade Marie i förväg på inneklubben The Wall i Stockholm. Kanske skulle hon öppna en egen krog där hon serverade all nyttig mat hon för jämnan skriver om i bloggen?
3 av 13
Födelsedagen firade Marie i förväg på inneklubben The Wall i Stockholm. Kanske skulle hon öppna en egen krog där hon serverade all nyttig mat hon för jämnan skriver om i bloggen? - Foto: Stella Pictures
För 12 år sedan var Marie en av medlemmarna i A-Teens.
4 av 13
För 12 år sedan var Marie en av medlemmarna i A-Teens. - Foto: Getty Images
Här besöker de en gratiskonsert i Burbank, Kalifornien.
5 av 13
Här besöker de en gratiskonsert i Burbank, Kalifornien. - Foto: Getty Images
Hamna i fyllecell. Alla kändisar gör det, förr eller senare. Bäst att bara få det överstökat Marie!
6 av 13
Hamna i fyllecell. Alla kändisar gör det, förr eller senare. Bäst att bara få det överstökat Marie! - Foto: Stella Pictures/Obs: Bilden är ett montage
Hoppa över brinnande hopprep på ett fullmoonparty i Koh Phangan. Gör det du missade när du flög världen runt med A-teens!
7 av 13
Hoppa över brinnande hopprep på ett fullmoonparty i Koh Phangan. Gör det du missade när du flög världen runt med A-teens! - Foto: Stella Pictures
Spela in en sexvideo, med lämplig man, eller kvinna. Läck den sedan för att försäkra dig om att vara den hetaste snackisen i två veckor.
8 av 13
Spela in en sexvideo, med lämplig man, eller kvinna. Läck den sedan för att försäkra dig om att vara den hetaste snackisen i två veckor.
Adoptera ett barn för att kunna kalla sig MILF.
9 av 13
Adoptera ett barn för att kunna kalla sig MILF. - Foto: Stella Pictures
...gärna inte med Ernst.
10 av 13
...gärna inte med Ernst. - Foto: Stella Pictures
Konvertera till scientologin och låt dem arrangera en audition för att vaska fram din framtida man. Låt Tom och Katie visa vägen...
11 av 13
Konvertera till scientologin och låt dem arrangera en audition för att vaska fram din framtida man. Låt Tom och Katie visa vägen... - Foto: Stella Pictures
Eftersom Marie kämpar på under svettiga timmar på gymmet skulle hon förslagsvis kunna tvista till det hela en aning genom att sno någons kläder på gymmet och lämna en clowndräkt som den tvingas gå hem i.
12 av 13
Eftersom Marie kämpar på under svettiga timmar på gymmet skulle hon förslagsvis kunna tvista till det hela en aning genom att sno någons kläder på gymmet och lämna en clowndräkt som den tvingas gå hem i.
I dag är det bara ett år kvar till Marie fyller 30 år. Bläddra vidare i bildspelet för att läsa mer om vad hon borde hinna göra innan dess för att bli av med präktighetsstämpeln.
13 av 13
I dag är det bara ett år kvar till Marie fyller 30 år. Bläddra vidare i bildspelet för att läsa mer om vad hon borde hinna göra innan dess för att bli av med präktighetsstämpeln. - Foto: Stella pictures/Bilden är ett montage

Grattis Marie, snart är du 30 - här är din bucket list

I dag fyller Marie Serneholt 29 år. Nyheter24 gratulerar skönheten med en specialskriven bucket list fylld av utmaningar för det kommande året som garanterat tar udden av präktighetsstämpeln.


Vad är en bucket list

En "bucket list" kan vara utformad lite hur som helst. Men man utgår från att den innehåller saker, eller mål, man ska göra och uppfylla. Som att til exempel simma med hajar eller bestiga Mount Everest 8 848 förbannade meter.

Det är ett gäng "nu eller aldrig"-saker som ofta står med på listan som kan vara så lång, eller kort man själv önskar.

Vanligtvis handlar det om att backpacka i Europa, se världens sju underverk eller att sadla om till drickstörstande bartender i Magaluf. Men Nyheter24 har tvistat till en traditionell "bucket list" och bytt ut målen mot saker som med fördel skulle ta udden av Maries präktighetsstämpel. Det innan hon fyller 30 och blir märkt för livet.

Om sångerskan ska lyckas är det hög tid att hon börjar nu - om ett år är det för alltid för sent.

Bläddra vidare i bildspelet ovan för att läsa om utmaningarna.
 

/
/
/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

3 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?