Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vad hände med... Mammas pojkar-Bobby?

Han jobbar på nattklubb.
1 av 5

Han jobbar på nattklubb.

Privat

Och vill fortfarande träffa en tjej.
2 av 5

Och vill fortfarande träffa en tjej.

Privat

Bobby Haddad med mamma Naima i bakgrunden.
3 av 5

Bobby Haddad med mamma Naima i bakgrunden.

Marcus Samuelsson/TV4

Trots sin medverkan i programmet är han idag singel.
4 av 5

Trots sin medverkan i programmet är han idag singel.

Marcus Samuelsson/TV4

Bobby arbetar också som modell.
5 av 5

Bobby arbetar också som modell.

Model House/Privat

Nöje | 13/07/2012 08:39

Han blev känd över en natt i dejtingprogrammet "Mammas pojkar" där han bland annat dejtade Jane Timglas. Men vad hände egentligen sen? Nyheter 24:s Hanna Aler Sjöqvist har tagit ett snack med Bobby Haddad om vad han sysslar med idag.

Vi är många som undrar vad som händer med de dokusåpa-kändisar som först är överallt, och sedan bara tycks försvinna.

En av profilerna som tog över vardagsrummen 2009 men som sedan försvann från radarn är Bobby Haddad. Trots att han inte längre syns i teve är han långt ifrån sysslolös, och berättar för Nyheter24 om sina olika projekt.

— Efter "Mammas pojkar" började jag arbeta som modell. Sedan blev jag tillfrågad att jobba på lite olika klubbar, få betalt för att dricka gratisdrinkar och mingla med brudar.

Bobby insåg att folk gillade att hänga med honom och startade sin egen nattklubb tillsammans med två kollegor. Den driver han fortfarande, klubben Entourage i Kungsträdgården i Stockholm.

Är fortfarande singel

Trots sin medverkan i dejtingprogrammet är Bobby fortfarande singel - han tycker att det är svårt att hitta kärleken.

— Alltså det har varit helt sjukt sedan "Mammas pojkar", det kommer fram tjejer hela tiden. Jag vill inte låta som en mansgris, men vissa tjejer är ytliga, man vet inte om de gillar en för den man är eller inte.

Bobby är även skådespelare och om två månader är det premiär för filmen "Ljuva Ungdom" där han har en stor roll. Se trailern här.

Han är nöjd med hur livet har utvecklats efter att han var med i "Mammas pojkar":

— Man kan göra mycket med sitt kändisskap. Förut bodde jag i en liten håla i Märsta, nu har jag en takvåning med terass på Drottninggatan, så jag är nöjd.