1 av 2
- Foto: Foto: Daniel Ohlsson/TV4
2 av 2
- Foto: Foto: Daniel Ohlsson/TV4.

BB-Amandus: "Så insåg jag att jag var bi"

15 år gammal blev Amandus kär i en kille. Nu berättar realitystjärnan om hur det var att komma ut som bisexuell och vad han gillar hos män.


Kom tvåa i "Big Brother"
Namn: Amandus Allstadius
Född: 26 mars 1989.
Yrke: Brandvakt.
Känd från: Deltagare i årets "Big Brother" där han kom tvåa.
I "Big Brother" hånades Amandus Allstadius for sin bisexualitet av deltagaren Sipan Cakir, som därefter diskvalificerades på grund av sina påhopp. Men bland sin familj och sina vänner har 23-åringen alltid accepterats. I det senaste numret av QX berättar realitystjärnan om när han upptäckte sin läggning:

– Jag var väldigt kär i en kille som heter Martin när jag var 15. Det var han som fick mig att ifrågasätta min sexualitet. Sen insåg jag att jag var bi eftersom jag fortfarande dras till både tjejer och killar. Däremot har jag aldrig varit ihop med en kille, säger han.

"Finns mer att välja på"

Att därefter komma ut som bisexuell i hemorten Gnesta var aldrig några problem:

- Pappa sa bara ”gilla vad du gillar, du är ju min son” och mamma har till och med en egen sida på Qruiser. Och i min kompiskrets är vi väldigt öppna med allt och det är ingen som ifrågasätter. Det är flera som gillar både tjejer och killar, det är liksom ingen grej. Det är ju snarare en grym situation eftersom de finns mer att välja på, säger han och avslöjar även vilken typ av killar han gillar:

- Jordnära grabbar med humor. Det är den absolut viktigaste egenskapen en partner kan ha. Sen gillar jag killar som är långa. Och maskulina, det är jävligt schysst.

Daglig kontakt med Camilla

I "Big Brother" hade Amandus en nära relation med Camila Jacobsen och han berättar att de fortfarande tycker väldigt bra om varandra:

- Vi har daglig kontakt, men är inte ihop. Och vi var aldrig ihop heller. Men jag tycker väldigt bra om Camilla och hon är helt klart den typ av tjej som jag går igång på.
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

3 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.