Nu blir "Top Model"-profilen artist och samarbetar med Norlie & KKV.
1 av 3
Nu blir "Top Model"-profilen artist och samarbetar med Norlie & KKV. - Foto: Stella Pictures/Privat
Jamila med vän.
2 av 3
Jamila med vän. - Foto: Privat
Alice Herbst slutar som modell.
3 av 3
Alice Herbst slutar som modell. - Foto: Stella Pictures

Modellen blir kollega med Norlie & KKV

Nu blir ”Top Model”-profilen artist: — Problemet med modellbranschen är idealet. I musikbranschen får man se ut lite mer som man vill.


Fantaboulos Music

Fantabolous Music har artister som Norlie & KKV (aktuella med låtar som ”Tröjan du hatar” 
och ”Där jag lägger min hatt”) och up coming-artisten Nova Delai.

I veckan avslöjade Alice Herbst, 19, att hon lägger modelldrömmen åt sidan efter bara fem månader i branchen. Ihennes blogg får vi möta om en annan värld än den somvisades upp i ”Top Model”.

— Nu på min egen resa har jag settallt ifrån hur vanligt Crystal Meth är till en livlös kropp dåjag anlänt till platsen en minut efter ett självmord, skriver modellen som kommit fram till att hon förmodligen vill ge upp LosAngeles och drömmen om att arbeta som modell.

MedanAlice lägger drömmen åt sidan satsar "Top Model"-kollegan JamillaIdris, 19, på sin. Redan 2010 kunde vi se henne i ”Idol” mensagan blev tyvärr inte långvarig för den dåvarande 17-åringen.Åtminstone inte då.  

— Jaghar alltid brunnit för musiken. Det är roligt att modella, menproblemet med modellbranschen är idealet. Det är hårda krav, manska vara smal och det är stressigt. Som artist kan jag modella, menpå mina villkor. I musikbranschen får man se ut lite mer som manvill, säger Jamilla till Nyheter24.

Jamilla träffade viktiga kontakter via Bingo Rimér.

— Efter ”TopModel” så spelade jag och Klara Kassman in en musikvideo iBingos studio där vi kom i kontakt med en kille som heter AndreasGrahn som jobbar på Fantaboulos Music. Jag fick komma tillstudion och sjunga för dem, de gillade mig och sedan dess har jagvarit där en hel del och igår blev jag signad. Imorgon åker jagtill Los Angeles för att träffa en hel del viktigt folk och gå påolika sessions, berättar en förväntansfull Jamilla.

— Säger någon att jag måste gå ner fem kilo för ettjobb, då säger jag att ni kan boka någon annan, säger Jamillaom de hårda kraven.

Men hon tycker ändå inte att hennes medverkan i modellprogrammet var förgäves.

— Jag tror att man lär sig något av allt. Ingenting är onödigt.Genom ”Top Model” fick jag lära mig att förstå människor, attföra mig, vad man bör säga och inte säga i vissa situationer ochhur lätt det är att bli vinklad på fel sätt. Jag känner attprogrammet verkligen förberett mig på vad som komma skall.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.