Gör bara intervjuer med journalister i banandräkt

Klä ut dig till banan eller gå miste om en intervju. Houseduon Dada Life har något udda krav när de gör press.


Mer om Dada Life

Dada Life, är en svensk houseproducent- och DJ-grupp som bildades 2006.

De har skördat stora framgångar i USA och var bland annat tvungna att ställa in en spelning på klubben Avalon i Los Angeles efter för hårda påtryckningar från fansen. "De hade sålt slut och lovade några biljetter i dörren. De började släppa in folk, det kom för mycket folk och sen blev det kaos", berättar Dada Life i P3.

Houseduon Dada Life har gjort sig kända med singlar som "Kick Out The Epic Motherf**ker" och "Feed The Dada". Vid sidan av musik brinner Dada Life för två saker – champagne och bananer.

Inför releasen av debutalbumet "The Rules Of Dada" och deras kommande USA-turné har Dada Life därför bestämt att de endast kommer att göra intervjuer med journalister som är iklädda det något udda plagget banandräkt, skriver Universal i ett pressutskick.

Under tisdagsmorgonen gästade duon, som består av OlleCorneer och Stefan Engblom, Vakna med The Voice och möttes av JacobÖqvist och Martin Björk som tagit uppdraget på allvar och mycketriktigt var utklädda till just bananer.

— Vi känner oss hemma när ni kommeri banandräkter, det är som en spelning, säger Stefan Engblom.

NärMartin Björk frågar hur det kommer sig att de har så stortintresse för just bananer låter svaret så här:

— Det började som en ren praktisktgrej, vi hade champagne och bananer i vår rider. Champagne hålleren igång, och bananer håller en igång på ett annat sätt.

— Bananerär också den perfekta klubbmaten. En macka eller vad som helst blirsladdrig och äcklig. Det blir svettigt och jävligt. En banan har ettskydd och den håller sig fräsch hela kvällen, förklarar OlleCorneer.

Se den udda bananintervjun här:


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.