Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gunilla kräver ursäkt av tidning efter "katastrofal" bild

- 18/09/2012, 09:25
1 av 3

Anna Maria Zunino Noellert

2 av 3

Deja Jordan

3 av 3

Deja Jordan

Gunilla Persson tycker att Göteborgsposten valde en ful bild av henne till en intervju. Nu hotar Hollywoodfrun att koppla in sina advokater. — De valde bilden som verkligen sårade mig, de har ingen respekt för människor.

Gunilla Persson har återigen hamnat iblåsväder. Nu hotar Hollywoodfrun med att ta till rättsliga åtgärder om hon inte får en skriftlig ursäkt av Göteborgs-Posten. Det efteratt tidningen publicerat en “ful” bild på henne till en söndagsintervju.

— Denär katastrofal. Ljussättningen är så dålig, man ser hemsk ut,säger Gunilla till Dagens Media.

Gunilla hävdar att hon pratat med GPsom lovade att hon skulle få se och godkänna alla bilder som skullegå i tryck. Hon var nöjd med alla bilder utom en. Enligt Hollywoodfrun ska tidningens bildredaktör Christian Cvek ha sagt att bilden inteskulle gå i tryck.

—Hanhöll med om att just den bilden inte var bra, och sa att jag intebehövde oroa mig. De skulle inte publicera den, säger GunillaPersson.

— Mende tänker väl att det här är ett knäck, en engångsföreteelse.De valde bilden som verkligen sårade mig, de har ingen respekt förmänniskor.

ChristianCvek håller dock inte med om kritiken. Enligt honom är detöverhuvudtaget inte bilden som Hollywoodfrun hade åsikter om somsedan användes.

— Detvar en helt annan bild faktiskt, säger Christian Cvek till Dagens Media.

Christianunderstryker också att GP normalt tar alla beslut om vilka bildersom ska publiceras, men att de i vissa fall kan göra undantag. Hanska enligt Dagensmedia nu kontakta Gunilla för att reda ut saken.