"Idol"-vännerna hyllar Nicklas Hocker.
1 av 7
"Idol"-vännerna hyllar Nicklas Hocker. - Foto: Stella Pictures/Bilden är ett montage
Nicklas Hocker medverkade i "Idol" 2009. I söndags hittades han död.
2 av 7
Nicklas Hocker medverkade i "Idol" 2009. I söndags hittades han död. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Nicklas Hocker blev 20 år gammal.
3 av 7
Nicklas Hocker blev 20 år gammal. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
I samma säsong medverkade även Erika Selin. "Tack Nicklas för alla fina minnen vi fått uppleva. Du kommer att bli saknad", hälsar Erika till Nyheter24.
4 av 7
I samma säsong medverkade även Erika Selin. "Tack Nicklas för alla fina minnen vi fått uppleva. Du kommer att bli saknad", hälsar Erika till Nyheter24. - Foto: Göran Granlund / STELLA PICTURES
Karolina Brånsgård var också med i samma säsong av "Idol" och minns Nicklas som en glad och varm kille.
5 av 7
Karolina Brånsgård var också med i samma säsong av "Idol" och minns Nicklas som en glad och varm kille. - Foto: Göran Granlund / STELLA PICTURES
Rabih Jaber uttrycker också sin sorg: "Nicklas var ett musikaliskt lyckopiller".
6 av 7
Rabih Jaber uttrycker också sin sorg: "Nicklas var ett musikaliskt lyckopiller". - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Camilla Håkansson, även hon en av de tävlande i "Idol" 2009, har skrivit ett långt blogginlägg om sin sorg efter Nicklas bortgång.
7 av 7
Camilla Håkansson, även hon en av de tävlande i "Idol" 2009, har skrivit ett långt blogginlägg om sin sorg efter Nicklas bortgång. - Foto: Andreas L Eriksson / STELLA PICTURES

Så minns Idol-vännerna Nicklas

Nicklas Hocker lämnar stor sorg efter sig. Så här minns "Idol"-deltagarna sin vän och kollega.


Detta har hänt

Nicklas Hocker, 20, försvann från sitt hem tisdagen den 18 september. Polisen och den ideella organisationen Missing People sökte efter honom i flera dagar. 

På söndagskvällen meddelades att Nicklas hittats död i Kungsbackafjorden. Polisen misstänker inget brott, rapporterar Aftonbladet.

För en vecka sedan försvann den föredetta "Idol"-deltagaren Nicklas Hocker, 20, spårlöst. Efterflera dagars sökande meddelade polisen under söndagen att Nicklas hittats död. Idag tisdag den 25 september klockan 18.00 hålls en minnesstund på piren i Onsala, där hans mössa, skor och tröja hittats. 

Det är nu många som vill uttrycka sin saknad, däribland "Idol"-kollegorna som hyllar sin vän.

— Det är otroligt tragiskt att denså varma, glada och spralliga kille som jag hade förmånen attumgås med under "Idol"-tiden så ung ryckts bort frånlivet och sina nära och kära, hälsar KarolinaBrånsgård till Nyheter24.

— Mina tankar och mitt hjärta går omedelbart ut till Nicklas familj och nära vänner.

Även Rabih Jaber uttrycker nu sinsorg.

— Nicklas var ett oerhört musikaliskt lyckopiller.Han var alltid glad. Känslan man fick var att det inte fanns någotsom kunde bryta ner honom. Han var en sådan person som alla villvara vän med. En sådan människa som alla personer egentligenskulle behöva, säger Rabih.

— Nicklas var en heltfantastisk kille med ett så stort hjärta. En kille som alltid hadeett leende på läpparna, en genomsnäll person som tänkte mycket påandra människor. Han var en glädjespridare, instämmer ErikaSehlin.

Camilla Håkansson har skrivit ett långt inlägg i sin blogg om sina tankar kring Nicklas bortgång.

—  Just nu lider jag så oerhört mycket med hans familj och hans närmsta. De har förlorat en underbar kille som var full av energi, omtänksam och varm. Och framförallt en fantastisk musiker som verkligen levde för musiken, skriver Camilla.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!