Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Serneholt i chock efter vännens bortgång

Marie Serneholt är i chock.
1 av 2

Marie Serneholt är i chock.

Claudio Bresciani / SCANPIX

Hon sörjer sin röstpedagog Ulrika Uhlin Segerström som gick bort i cancer.
2 av 2

Hon sörjer sin röstpedagog Ulrika Uhlin Segerström som gick bort i cancer.

JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

Nöje | 03/10/2012 16:00

Marie Serneholt i chock efter sångpedagogens bortgång

I söndags gick sångpedagogen Ulrika Uhlin Segerström bort i cancer.
Hennes bortgång har påverkat många, bland annat Marie Serneholt, som varit i chock. 

Sångpedagogen Ulrika Uhlin Segerström förlorade i söndags kampen mot cancern.
Ulrika har jobbat med flera av våra mest folkkära artister, bland annat Alcazar, Molly Sandén och "X factor"-jurymedlemmen Marie Serneholt.

För Serneholt har det varit omtumlande dagar. Mitt i alla förberedelser för fredagens livesänding har hon befunnit sig i chock.

– Jag har varit i chock sedan jag fick veta och jag har fortfarande inte kunnat ta in vad som har hänt, skriver Marie på sin blogg. 

Ulrika Uhlin Segerström som mestadels jobbat bakom kulisserna har även varit jurymedlem i TV3:s jakt på en ny huvudrollsinnehavare till musikalen "Spammalot", där medverkade också Magnus Carlsson.

Maken Per Arthur Segerström beskriver för Expressen Nöje hur det vällt in kondoleanser från artister och gamla sångelever.

– Hon har betytt mycket för många i sitt yrke som vägledare och mentor, så även i deras privatliv, säger Ulrikas bror, Fredrik Uhlin, till Expressen Nöje .