Musikerna fann varandra under inspelningen av Så mycket bättre.
1 av 9
Musikerna fann varandra under inspelningen av Så mycket bättre. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX/Stella Pictures
Nu återstår att se om romansen kommer att lysa igenom teverutan när programmet börjar sändas.
2 av 9
Nu återstår att se om romansen kommer att lysa igenom teverutan när programmet börjar sändas. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
Darin började sin karriär i Idol.
3 av 9
Darin började sin karriär i Idol. - Foto: Stella Pictures
Det har även cirkulerat uppgifter om att darin och IT-tjejen Rebecca Simonsson haft en romans.
4 av 9
Det har även cirkulerat uppgifter om att darin och IT-tjejen Rebecca Simonsson haft en romans. - Foto: Robert Eklund /Stella Pictures
Nyheter24:s nöjeschef Mimmi Lexander med Maja under intervjun.
5 av 9
Nyheter24:s nöjeschef Mimmi Lexander med Maja under intervjun. - Foto: PELLE T NILSSON
Gänger från året Så mycket bättre, som du snart kan se i TV4.
6 av 9
Gänger från året Så mycket bättre, som du snart kan se i TV4. - Foto: PELLE T NILSSON
Darin har ett gott öga till Maja även han.
7 av 9
Darin har ett gott öga till Maja även han. - Foto: Roger Tillberg/stella Pictures
Hela nio gånger sa Maja att Darin var fin under intervjun med Nyheter24. Love is in the air?
8 av 9
Hela nio gånger sa Maja att Darin var fin under intervjun med Nyheter24. Love is in the air? - Foto: PELLE T NILSSON
Darin och Maja messar varandra och längtar efter varandra också för den delen.
9 av 9
Darin och Maja messar varandra och längtar efter varandra också för den delen. - Foto: PELLE T NILSSON

Maja avslöjar flirten med Darin: "Han är en av Sveriges vackraste"

En speciell relation utvecklades under inspelningen av "Så mycket bättre" och The Sounds-Maja föll för Darin Zanyar. — Det var en stor flirt, berättar hon för Nyheter24.


Mer om Darin och Maja

Darin blev känd genom "Idol" 2004 och Maja är sångare i gruppen The Sounds. Tillsammans medverkar de i årets upplaga av succéprogrammet "Så mycket bättre" som har premiär i TV4 den 27 oktober.

Årets "Så mycket bättre"-profiler Maja Ivarsson, 33, och Darin Zanyar, 25, fann varandra snabbt under inspelningen och snart utvecklades mötet till en flirt.

— Det var en stor flirt, i alla fall från min sida. Jag är lite ledsen att han inte är här idag, men vi har hållit kontakten. Vi har smsat varandra ganska ofta, berättar hon för Nyheter24.

Det tog inte mer än några minuter innan de fann fann varandra. 

— Vi har samma humor, vi kunde skratta åt det mesta, lika nervösa båda två, jag ser upp till honom för att han började väldigt ung, och jag var inte heller så mycket äldre nä vi slog i genom. Där hade vi ändå en gemensam resa.

— Sen ska man inte sticka under stol med att han är en av Sveriges vackraste män, han är ju väldigt snygg. När jag fick träffa honom fick jag fjärilar i magen och tänkte shit vad fin han är, berättar hon vidare för Nyheter24.

Varför blev det inget mer?
— Omständigheterna med kameror överallt. Jag ville väl inte skapa någon snaskig kärlekshistoria. Man vill vara professionell. Sen om man klickar är det ju bara ett plus.

Vad hoppas du på blir av det här nu?
— Han är en mycket mycket fin kille. Givetvis hoppas jag att vi ska kunna ha en fortsatt relation både professionellt eller kunna ta en fika, käka middag, prata gamla minnen. Darin ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Han är en fin, fin, fin kille och jag hoppas och ber att vi ska ha en relation lång tid framöver, sen vart det bär är det ingen som vet. En bra start tycker jag. Han är jättefin, superfin, verkligen.

Om han skulle bjuda ut dig på dejt och tillfället skulle ges till att det blev något mer än vänskap - skulle du tacka ja direkt då?
— Självklart. Inte bara att han är snygg eller sjunger och dansar bra. Han är jättemogen. Han var nog den av oss alla som framstod som mest mogen och samlad. Det är något jag tycker är väldigt attraktivt. En man som är trygg i sig själv.

Hur är det med kärleken annars?
— Uppenbarligen är jag singel. Jag hade en pojkvän i Los Angeles för två år sedan, som slutade ganska olyckligt. Sedan dess har jag tagit det ganska lugnt, jag har föredragit långa förhållanden. Jag har aldrig varit en person som legat runt. Jag föredrar trygghet och relation. 

Även Darin har vittnat om vad som pågått bakom kulisserna.

— Det var en skön stämning och jag klickade med de allra flesta. Tajtast var jag med med Maja. Vi klickade som fan, sa Darin till Nyheter24 i somras.

Känner du inte igen Maja? Du har säkert hört hennes röst,
lyssna på "Living in America".


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

2 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

3 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.