Enligt Camilla själv är flickvännen en kopia av Kate Moss.
1 av 4
Enligt Camilla själv är flickvännen en kopia av Kate Moss. - Foto: Montage: FREDRIK SANDBERG / Jonathan Short - AP/ SCANPIX
Den tidigare Lets Dance-deltagaren träffade sin nya kärlek för bara en vecka sedan. Men förlovningsringen sitter redan på fingret.
2 av 4
Den tidigare Lets Dance-deltagaren träffade sin nya kärlek för bara en vecka sedan. Men förlovningsringen sitter redan på fingret. - Foto: Eric Josjö/TV4
Camilla Henemark har tidigare avslöjat många av sina erövringar i hennes självbiografi. Klicka på länken i faktarutan för att ta reda på vilka kända personer som fanns med på sexlistan.
3 av 4
Camilla Henemark har tidigare avslöjat många av sina erövringar i hennes självbiografi. Klicka på länken i faktarutan för att ta reda på vilka kända personer som fanns med på sexlistan. - Foto: Stella Pictures/Bilden är ett montage
Henemark fick sitt genombrott under hennes tid i musikgruppen Army of Lovers, tillsammans med Alexander Bard och Jean-Pierre Barda.
4 av 4
Henemark fick sitt genombrott under hennes tid i musikgruppen Army of Lovers, tillsammans med Alexander Bard och Jean-Pierre Barda. - Foto: Lars Pehrson / SCANPIX /

Henemark förlovad med 20-åriga Amanda

Enligt sångerskan är den nya flickvännen en kopia av Kate Moss. Det dröjde bara ett dygn innan paret hade förlovat sig.


Henemarks erövringar

I självbiografin "Adjö det ljuva livet" namnger Camilla Henemark flera kända personer som hon uppger sig ha haft sexuella relationer med. Se hennes tidigare erövringar här.

Camilla, 48, har hittat kärleken - igen. Och det tog bara 24 timmar innan det var dags för förlovningen med 20-åriga Amanda från Solna i Stockholm.

– I stället för att vela fram och tillbaka började vi vårt förhållande i andra änden genom att bestämma oss, säger Henemark till Nöjesbladet.

Enligt den Melodifestivalklara Camilla ska flickvännen vara en kopia av modellen Kate Moss

Köpte plastringar

Paret träffades förra veckan på ett uteställe vid Fridhemsplan i Stockholm och bestämde sig redan dygnet därpå för att handla ringar från Guldfynd. Efter "dålig service" på smyckesaffären beslutade sig däremot de nyförälskade att nöja sig med plastringar tills vidare. 10 kronor styck uppges de ha kostat.

Camilla är jämngammal med Amandas mamma, men ändå känner sångerskan inte av någon åldersskillnad. 

– Vi förstår också varandra och efter bara en vecka tillsammans fyller vi i varandras meningar när vi pratar, säger hon enligt Nöjesbladet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

3 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.