Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fansen till Gina: "Du har blivit för smal"

Det är inte bara illa valda boktips eller blogginlägg som Gina Dirawi kritiseras för. Nu menar fansen att hon rasar allt för snabbt i vikt.

1 av 9

Har Gina rasat i vikt som följarna påstår?

2 av 9

Det är den här bilden som upprört många av hennes fans och följare.

3 av 9

Över 260 kommentarer har bilden fått.

4 av 9

Här med Sarah Dawn Finer förra Mello.

5 av 9

I Skavlan i slutet på 2012.

6 av 9

Hon var en i trion som ledde Melodifestivalen, hennes stora genombrott.

7 av 9

I år leder hon tillsammans med Danny Saucedo.

8 av 9

Gina i början på 2012.

9 av 9

Redan 2011 fick Gina stor plats på SVT. Här leder hon Musikhjälpen.

Det är stor press som väntar bloggaren och teveprofilen Gina Dirawi, 22. De närmsta veckorna kommer miljontals människor att bedöma allt hon gör som programledare för "Melodifestivalen". Redan innan cirkusen dragit igång på allvar har hon fått smaka på kritik. Inte minst för ett kontroversiellt boktips - men nu även för hur hon ser ut. 

Det är en bild på Gina publicerad på hennes Instagram som fått fansen att starta en debatt i kommentarsfältet. Flera upprörda röster menar att Gina är för smal.

– Sjukt tråkigt att alla kvinnor som blir kända plötsligt rasar i vikt?? Inte konstigt att kvinnoidealen påverkar oss alla när alla synliga kvinnor och förebilder är smala, skriver en signatur.

– Jobba inte ihjäl dig, så smal du har blivit, helt sjukt, fyller en annan i.

Det tycks vara de fans som följt henne under en längre tid som är mest upprörda.

– Varför jag reagerar är för att jag vet att detta är inte du. Det här är inte den Gina som bodde i Sundsvall. Förut diskuterade du religion, politik och vad som låg dig nära hjärtats. Idag är det bara löshårsbilder, klädbilder och bilder på din kropp, skriver en användare.

"Är en bra förebild"

Andra håller inte med.

– Jag tycker Gina är ursnygg och jag tycker att hon är en fruktansvärt bra förebild för unga tjejer. Finns så många dåliga förebilder och Gina är inte en av dem, kontrar en användare. 

Bilden som lades upp med texten "Dags för middag" har fått över 260 kommentarer. 

Det är så här Gina började sin karriär:


Mer:

Flytt, fest och shopping - här är bloggarnas helg