Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ska Måns nya kärlek göra en Marie?

- 29/01/2013, 12:06 -
Nytt hett musikpar?
1 av 4

Nytt hett musikpar?

Stella Pictures/Faksimil Azra.se/Bilden är ett montage

Skönheten bloggar om sina nya planer. Här berättade hon om resan paret gjort tillsammans.
2 av 4

Skönheten bloggar om sina nya planer. Här berättade hon om resan paret gjort tillsammans.

Faksimil Azra.se

Måns är lycklig igen.
3 av 4

Måns är lycklig igen.

Claudio Bresciani / SCANPIX

Nu har han gått vidare från Marie Serneholt.
4 av 4

Nu har han gått vidare från Marie Serneholt.

Stella Pictures

Ska Måns Zelmerlöws nya flickvän Azra Osmancevic satsa på musiken igen?

Måns Zelmerlöws nya flickvän Azra Osmancevic är mer än hemlighetsfull. I bloggen hon driver försvinner inläggen varteftersom hon skrivit ett nytt - så det gäller att hänga med för fansen. 

I helgen var den 25-åriga skönheten hemma i Degerfors för att hälsa på familjen. Där planerade hon att göra något helt annat än vad som går i linje med den framgångsrika karriären inom juridik hon annars ägnar sig åt.

– Jag ser fram emot att tillbringa helgen med min familj och bara sitta och ta det lugnt framför den öppna brasan, spela piano och skriva ny musik..., skrev hon.

Något som gjorde de fans som följt henne sedan "Idol"-tiden upprymda. 2006 medverkade Azra i TV4:s familjeprogram men gick inte vidare från slutaudition, trots det har många följt med henne på resan. Men om hon nu ska satsa på en karriär inom musik igen vill hon inte kommentera. 

– Mot bakgrund av min yrkesställning och då jag värnar om mitt privatliv ber jag er att respektera att jag inte har några kommentarer i sakfrågan, skriver Azra i ett mejl till Nyheter24.

Azra jobbar till vardags som jurist på en av Sveriges mest framstående advokatbyråer. På fritiden gillar hon att spela fotboll.

Måns och artisten och teveprofilen Marie Serneholt gjorde slut i mitten på 2011.

– Hon är fortfarande min närmaste och bästa vän, sa Måns Zelmerlöw till Expressen då.

Se henne i en gammal MER-reklam här: