Läs Erics brev här.
1 av 4
Läs Erics brev här. - Foto: Stella Pictures/Faksimil Facebook/Faksimil Youtube/Obs:Bilden är ett montage
Eric Saade menade inte som det såg ut.
2 av 4
Eric Saade menade inte som det såg ut. - Foto: Charlotte Brunzell/All Over Press
Eric och Danny under Mello.
3 av 4
Eric och Danny under Mello. - Foto: Robert Eklund / Stella Pictures
Det tog slut mellan ett av Sveriges hetaste par förra året vid jul.
4 av 4
Det tog slut mellan ett av Sveriges hetaste par förra året vid jul. - Foto: Pontus Lundahl/Jessica Gow/ SCANPIX

Eric Saade: "Det är media som är horor"

Nu förklarar Eric Saade sina hårda ord och pikar på Twitter. – Både Jag och Molly har gått vidare. Är Molly lycklig så är jag lycklig, skriver han i ett öppet brev.


Hela inlägget

"Jag har som princip att aldrig kommentera mitt privatliv. Det vet dom flesta redan om. Ibland spekuleras det dock för mycket, och folk slänger ur sig kommentarer hit och dit. Nu är det dumma kommentarer om mig och även dumma kommentarer om Molly, och då kan jag tyvärr inte sitta tyst längre. 
Molly är en jättestor del av mitt liv, och det kommer hon fortsätta vara, och det vet hon om! Media skriver att jag kallat det nya kärleksparet för media horor. Nja. Jag kallade media för horor. Stor skillnad! (Jag var uppenbart arg för att alla bombade mig med frågor). Jag förstår nu att det misstolkades.Både Jag och Molly har gått vidare. Är Molly lycklig så är jag lycklig. Det finns alltid en story bakom allt. En story som ni inte vet någonting om. Därför vill jag bara be alla som läser detta, att inte döma någon. Nu ska jag fortsätta göra det jag älskar. Skriva musik, som kommer släppas senare i år."

"Mediahoror" och "Jaja, sluta prata om det nu. Han är nummer två, som allitd". Eric Saades syrliga uppdateringar på Twitter efter nyheten om att exet Molly Sandén hittat kärleken i Danny Saucedo tyckte många var smaklösa. I ett öppet brev förklarar nu Saade hur han egentligen menade. 

– Molly är en jättestor del av mitt liv, och det kommer hon fortsätta vara, och det vet hon om. Media skriver att jag kallat det nya kärleksparet för mediahoror. Nja, jag kallade media för horor. Stor skillnad! Jag var uppenbart arg för att alla bombade mig med frågor. Jag förstår nu att det misstolkades, skriver han på sin Facebook och fortsätter:

– Både Jag och Molly har gått vidare. Är Molly lycklig så är jag lycklig.

På bara tio minuter hade över 600 personer gillat inlägget som då kommenterats närmare 100 gånger.

Saade visste om Danny och Mollys förhållande innan paret valde att berätta om det för fans och nyfikna i tidningen Expressen. Så någon överraskning var det knappast. 

– Våra ex vet om detta, berättade Molly i en intervju med tidningen.

Pussades på Instagrambild

Imorse deklarerade paret sin kärlek via Instagram. Danny publicerade en bild där han pussar på Molly och skrev om uppbrottet från sitt ex Janna Gränesjö.

– Ett gemensamt beslut som vi tagit, som vi båda är eniga om.

Paret hade varit tillsammans i nio år innan de separerade förra året, enligt Danny. På julgalan sa det klick igen och vänskapen med Molly utvecklades till något mer.

– Det hela har gått fort och vi är båda mycket glada, skrev han vidare.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.