Hur likt på en skala?
1 av 2
Hur likt på en skala? - Foto: Faksimil Youtube/acebook/Weheartit
Bilden som är tagen av svenska Bingo Rimer.
2 av 2
Bilden som är tagen av svenska Bingo Rimer. - Foto: Faksimil weheartit

Amerikanska tatuerade in svenska Miss World

Hur likt är fotot av Dani Karlsson och den tatuering som nu pryder amerikanskan Barbaras arm? – Det är ett väldigt gott betyg på att jag har tagit en bra bild, säger Rimér till Nyheter24.


Är nykär

Love is in the air. Dani Karlsson har funnit kärleken på andra sidan jordklotet och är nu tillsammans med Marcus Yigit Aral. 

Paret blev nyligen plåtad av paparazzis under en mysig dag på stranden. 

2010 såg 100 miljoner tittare Dani Karlsson, 28, representera Sverige i skönhetstävlingen Miss World. Nu är skönheten dessutom förevigad på amerikanska Barbaras arm. Det är den populära tatueraren Roman Abrego som efter ett foto av Dani låtit sin konst prägla amerikanskans arm. Fotot som är ett par år gammalt föreställer Dani i en indianskrud och är taget i Sverige av Bingo Rimér.

– Det är otroligt kul. Det är ett väldigt gott betyg på att jag har tagit en bra bild. Det är nytt för mig att någon gör en tatuering av min bild, säger Rimér som känner till tatueraren, till Nyheter24.

– Jag älskar den, skriver Barbara på Facebook.

Dani själv verkar mest förvånad.

– What the fuck, skriver hon i ett inlägg och visar upp bilden på gadden. 

Ritar själv

På Facebook har bilden gjort succé. Det avancerade porträttet har sedan i fredags samlat på sig 1500 gilla och 22 delningar. 

Även skönhetsdrottningen är artistiskt lagd. Hennes skisser av bland annat fantasy-motiv har gjort succé i den välbesökta bloggen och på Instagram. Med all rätt, talangen lägger mycket tid på sin hobby.

– Nu har jag suttit och ritat i tolv timmar non stop, har hon tidigare bloggat

Se Roman tatuera här:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!