Svensk polis gjorde ett tillslag mot Justin Biebers turnébuss. Där fann de droger och en elpistol.
1 av 9
Svensk polis gjorde ett tillslag mot Justin Biebers turnébuss. Där fann de droger och en elpistol. - Foto: FameFlynet Sweden / Pierre Björk
Polisen gjorde en husrannsakan i superstjärnans turnébuss.
2 av 9
Polisen gjorde en husrannsakan i superstjärnans turnébuss. - Foto: FameFlynet Sweden / Pierre Björk
De hittade en mindre mängd narkotika.
3 av 9
De hittade en mindre mängd narkotika. - Foto: FameFlynet Sweden / Pierre Björk
Bieber festade på Rose i natt.
4 av 9
Bieber festade på Rose i natt. - Foto: Twitter/Facebook/Webstagram
Keps och solglasögon - ett måste för Bieber.
5 av 9
Keps och solglasögon - ett måste för Bieber. - Foto: Twitter/Facebook/Webstagram
Han spelade tre kvällar i rad i Globen.
6 av 9
Han spelade tre kvällar i rad i Globen. - Foto: FameFlynet Norway
Justin Biebers senaste tid har varit turbulent och kantad av skandaler.
7 av 9
Justin Biebers senaste tid har varit turbulent och kantad av skandaler. - Foto: Stella Pictures / Palace Lee, PacificCoastVideo.com
Ingen ängel längre?
8 av 9
Ingen ängel längre? - Foto: FameFlynet Norway / Tommy Arnesen
Bieber är inte den som tackar nej till fest. Här ser vi honom tillsammans med vännen Lil Twist som blandar groggar.
9 av 9
Bieber är inte den som tackar nej till fest. Här ser vi honom tillsammans med vännen Lil Twist som blandar groggar.

Polisen hittade knark och vapen i Biebers buss

UPPDATERAD. Svensk polis hittade droger och en elpistol i Justin Biebers turnébuss. Nu kan Nyheter24 avslöja att stjärnan med största sannolikhet befann sig på bussen innan tillslaget. På twitter försvarar han sig: "Dessa rykten om mig. Var får ni allt ifrån?"


Droger, otrohet och rumpbilder – här är Biebers skandaler

Från rosenkindad barnstjärna till divig multimiljonmaskin – Justin Biebers senaste månader har varit skandalkantade. Läs mer och se bilderna här.  

Att tonårsidolen Justin Bieber, 19, befinner sig i Sverige för att genomföra tre utsålda spelningar i Stockholm har knappast kunnat undgå någon. Vad som inte heller gick att undgå var den marijuanadoft som kom från Justin Biebers turnébuss. 

Under onsdagen – precis innan Justins Biebers spelning i Globen – gjorde polisens krogkommission en husrannsakan i bussen, avslöjar Aftonbladet.

Nyheter24 avslöjar: "Bieber var med största sannolikhet på bussen"

– Vi hade ju en viss bevakning utanför hotellet med tanke på att det fanns en del fans där. När Biebers buss skulle åka från platsen tyckte en av polismännen att han kände en markant cannabisdoft. Det fanns väl omkring tio personer på bussen. Det får till följd att poliserna kontaktar krogsektionen, säger Lars Byström kriminalkommissare vid Stockholmspolisen till Nyheter24.

Krogsektionen begav sig till Globen och hittar bussen som då är tom i garaget. Gruppchefen inleder en förundersökning om misstänkt narkotikabrott och en husrannsakan görs varvid en mindre mängd narkotika samt en elpistol anträffas.

Nu kan Nyheter24 avslöja att Justin Bieber befann sig i bussen innan polisens tillslag. 

– Justin Bieber var med största sannolikhet ombord på bussen. Men vi har ingen skälig misstänkt för brottet. Förutsättningarna för att lösa det här är väl inte de bästa, säger Lars Byström vidare. 

Ni kan ju förhöra dem som fanns i bussen?

– Ja, det kan man ju göra. Men vi har som sagt ingen skäligen misstänkt och man har väl gjort bedömningen att det inte finns så mycket mer att göra i det här fallet. Det kommer förmodligen inte göras speciellt mycket mer, säger Lars Byström till Nyheter24. 

Biebers team i panik

Under torsdagen avslöjar Aftonbladet att det bröt ut panik i turnébussen när polisen slog till. En källa i turnéproduktionen avslöjar teamets reaktion. 

– Några dansare for omkring och skrek: "No weed!" och en annan i teamet skrek "Shit! the stash", säger källan till Aftonbladet.

Gick vilt till 

För att fira sina tre utsålda konserter besökte Bieber i natt nattklubben Rose i Stockholm. Vid hans sida fanns 22-åriga Frida Reinholdsson, som berättade för Nyheter24 om sin festnatt med världsstjärnan.

Festen pågick till strax innan halv fyra på morgonen då stjärnan lämnade nattklubben i en mörk bil. Frida vill inte avslöja exakt vad hon och Bieber pratade om. Men hon säger att "flaska efter flaska ramlade in" och att stjärnan var märkbart berusad. 

Men Frida såg inget spår av att någon skulle varit narkotikapåverkad.

– Jag tyckte verkligen att alla uppförde sig väldigt bra, säger hon till Nyheter24.

Röker marijuana och tar Valium 

De senaste månaderna har varit turbulenta för Bieber. Han inledde det nya året med att röka gräs, och nyligen avslöjades fler detaljer om hans allt vildare livsstil. Han röker ofta marijuana och dricker även mängder av en hemmablandad coctail som innehåller en morfinbaserad och receptbelagd hostmedicin.   

För sina vänner har han även berättat om sin svaghet för Valium. Dessutom ska han ha avslöjat sina planer på att bygga ett speciellt rökrum i huset. 

– Alla i hans närmsta krets pratar om att anordna en intervention för att avbryta hans missbruk, sa en källa till tidningen Star tidigare i år

Biebers mamma Pattie Mallette är också extremt oroad över sin sons utspårade liv. 

– Hon är livrädd för hans tillstånd och hårda festande, säger en källa till Star, via Celebitchy.

Uppdatering 16.20: Efter att nyheten om knarktillslaget nått resten av världen twittrade Bieber ut sitt försvar där han avfärdar allt som rykten:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.