Marie svarar Nyheter24 att det händer ofta att folk manipulerar hennes bilder.
1 av 6
Marie svarar Nyheter24 att det händer ofta att folk manipulerar hennes bilder. - Foto: Stella Pictures/Faksimil Facebook
Plosjö har för flera år sedan medverkat i Paradise Hotel. Här 2006 på röda mattan.
2 av 6
Plosjö har för flera år sedan medverkat i Paradise Hotel. Här 2006 på röda mattan. - Foto: Stella Pictures
Marie livnär sig nu på konsten efter ett liv som glamourmodell.
3 av 6
Marie livnär sig nu på konsten efter ett liv som glamourmodell. - Foto: Papparissi
Nu ska hon ta steget in i mammarollen.
4 av 6
Nu ska hon ta steget in i mammarollen. - Foto: Robert Eklund / Stella Pictures
hon bor just nu på Gran Canaria.
5 av 6
hon bor just nu på Gran Canaria. - Foto: Papparissi
Avslöjar på sin blogg att hon väntar barn.
6 av 6
Avslöjar på sin blogg att hon väntar barn. - Foto: Stella Pictures

Plosjö om nakenbilden: "Den är fejk"

Under onsdagen dök en nakenbild föreställande den före detta modellen Marie Plosjö upp på Facebook. Men den togs snabbt bort från den blivande mammans feed. – Det händer ofta, säger Plosjö som förklarar för Nyheter24 att bilden är manipulerad.


Nyheter24 snackade med Marie Plosjö om livet som glamourmodell, mordhoten, rättegången mot Bingo Rimér och varför hon var på väg att konvertera till judendomen.

Läs här.

Konstnären och entrepreneur Marie Plosjö har ett förflutet som glamourmodell och dokusåpadeltagare. Nu är 36-åringen gravid och har slagit sig till ro på semesterön Gran Canaria. Men alla verkar inte vilja glömma dagarna då Marie jobbade som modell.

Under onsdagen taggades den blivande mamman i en bildFacebook där hon såg ut att göra ett glädjeskutt - helt naken. Bilden som inte lämnade mycket åt fantasin fick snabbt flera förvånade men också uppmuntrande kommentarer. Men efter knappt 15 minuter togs bilden bort från Plosjös feed och i kommentarerna skrev Marie själv "fejkbild"

– Det är vanligt. Jag tycker bara det är tråkigt för fotografen som får sina bilder förstörda av dåliga fotomontage, säger Plosjö till Nyheter24.

Står för utvik

Plosjö har aldrig hymlat om sin tid som lättklädd modell. Men bilderna har inte varit lika lättklädda som den publicerade nakenbilden på Facebook. Senast i början av maj skrev Plosjö ett långt inlägg på temat diskriminering och bloggade då:

"Jag tänker inte ducka och ursäkta mig för vad jag har i mitt bagage. Jag står för att jag har gjort utvik och är väldigt stolt över den jag är och den jag har blivit med mina upplevelser. Att jag älskar vackra bilder och då framför allt på den nakna/lättklädda kvinnokroppen är inget jag eller någon ska behöva skämmas för", skrev hon och fortsatte:

"Det säger inget om hur jag är som människa (värderingar och ageranden gentemot andra och mig själv) då även kvinnor som vikt ut sig har sina unika skäl till valet att vika ut sig".

Jobbar som konstnär

Plosjö har den senaste tiden haft flera konstutställningar och uppmärksammats allt mer för sin konst. Hon driver även den välbesökta bloggportalen Mondoblog. Nu väntar livet som småbarnsföälder för Plosjö som är i sjunde månaden

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.