1 av 8
I Sanna och Paulas blogg En annan del av LA kan du följa deras liv.
2 av 8
I Sanna och Paulas blogg En annan del av LA kan du följa deras liv.
Från nattliv till plugg och skönt häng häng.
3 av 8
Från nattliv till plugg och skönt häng häng.
De berättar om vilda festkvällar...
4 av 8
De berättar om vilda festkvällar...
Hur de lärt sig stadens normer...
5 av 8
Hur de lärt sig stadens normer...
Du får också tips på smultronställen.
6 av 8
Du får också tips på smultronställen.
Vilka nattklubbar som gäller.
7 av 8
Vilka nattklubbar som gäller.
Är du redo? Nu kör vi!
8 av 8
Är du redo? Nu kör vi!

Bakom kulisserna i Los Angeles - Nyheter24 lanserar podcast

För många unga är drömmen att flytta till USA i allmänhet och Los Angeles i synnerhet. Paula Segerström, 21, och Sanna Andersson, 24, har tagit steget från Stockholm till lyckans stad – Los Angeles.


Följ Sanna och Paula

Varje lördag släpps ett nytt avsnitt som inspirerar dig till att göra precis det du vill i livet. Säg vad du tycker om varje avsnitt på Twitter under hashtaggen #annandelavla

Mellan avsnitten kan du också hänga med i tjejernas vardagsliv via deras gemensamma blogg som likt deras podcast heter "En annan del av LA".

Läs bloggen här.

Paula Segerström, 21, och Sanna Andersson, 24, berättar personligt, opretantiöst och humoristiskt om bland annat dejter som rent ut sagt gått åt helvete, hur man kombinerar studier med ett liv i Los Angeles och vilken kändis som gjorde vad i helgen.

Men också om kontrasten mellan den glamourösa världen med klubbar där svinrika kändisar spenderar tusentals dollar som abrupt möter en verklighet med uteliggare och smutsiga gator. 

Du får en inblick i två händelserika liv där de unga kvinnorna står med ena foten i karriären, i jakt på internships hos business- samt modeinriktade företag. Den andra foten har de i äventyrens värld där de upplever resor runt om i USA, spännande utekvällar i Hollywoods nattliv, härliga dagar vid Los Angeles hotellpooler och en hel del shopping.

Därför knackade Paris Hilton Sanna på axeln

I premiäravsnittet får du veta mer om tjejerna och höra om deras första tid i Los Angeles. Från flygplatsen i Sverige till nattklubbarnas "köttmarknad" och distansen till det som kommit med tiden. Och om när Paula hamnade i Ushers studio och när Paris Hilton plötsligt knackade Sanna på axeln för att att hon skulle para ihop henne med Chris Brown.

Lyssna på första avsnittet här:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.