I slutet av augusti är det dags.
1 av 6
I slutet av augusti är det dags. - Foto: Faksimil KingSize
Joel Kinnaman är på väg att verkligen etablera sig i Hollywood - eller ska vi säga att han redan gjort det. Men i sommar får Sverige ta del av honom i svensk produktion igen.
2 av 6
Joel Kinnaman är på väg att verkligen etablera sig i Hollywood - eller ska vi säga att han redan gjort det. Men i sommar får Sverige ta del av honom i svensk produktion igen. - Foto: Stella Pictures
Matias Varela spelar Jorge.
3 av 6
Matias Varela spelar Jorge. - Foto: FameFlynet Sweden / David Sica
Med Snabba Cash-kollegan på premiär.
4 av 6
Med Snabba Cash-kollegan på premiär. - Foto: Robert Eklund / Robert Eklund
Här under inspelningen av Snabba Cash.
5 av 6
Här under inspelningen av Snabba Cash. - Foto: Johan Lindsten/EPS
Filmerna är baserade på Jens Lapidus romaner om JW.
6 av 6
Filmerna är baserade på Jens Lapidus romaner om JW. - Foto: Johan Lindsten/EPS

Strippor, vapen och brända bilar - här är nya Snabba Cash

Se klippet från inspelningen av den sista filmen i Snabba Cash-triologin. Här förbereder Jorge för svensk historias största värdetransportrån.


Mer om filmen

JW lever på landsflykt, nu fast besluten att få reda på vad som hänt med sin försvunna syster Camilla. Spåren leder till Stockholms undre värld. 

Jorge ska göra en sista stöt – Sveriges genom tidernas största värdetransportrån. Men under de komplicerade förberedelserna möter han en kvinna från sitt förflutna – Nadja. 

Den tredje och avslutande delen i triologin Snabba Cash har fått titeln "Snabba Cash Livet Deluxe", och är precis som de tidigare filmerna baserad på författaren Jens Lapidus succéböcker. 

I slutet av augusti har filmen premiär, men redan nu kan du smygtitta på den explosiva filmen som alltså blir den sista med Joel Kinnaman som JW och Matias Varela som Jorge. Det är magasinet Kingsize som nu kan visa en film där du kan följa med bakom kulisserna på inspelningen. 

Nedräkningen har börjat.

Titta här:


Filmen har premiär den 30 augusti i Sverige.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.