Vad tycker du om avsnittet?
1 av 6
Vad tycker du om avsnittet? - Foto: Faksimil Kanal5
Nyheter24 har tidigare träffat gänget bakom succéklippen.
2 av 6
Nyheter24 har tidigare träffat gänget bakom succéklippen. - Foto: RMM / Nyheter24 / Faksimil Youtube
Nam nam.
3 av 6
Nam nam. - Foto: Faksimil Kanal5
Haffa guzzzzzz.
4 av 6
Haffa guzzzzzz. - Foto: Faksimil Kanal5
Gänget har över 124 000 prenumeranter på Youtube. Flera av medlemmarna drömmer om att jobba med filmande i framtiden.
5 av 6
Gänget har över 124 000 prenumeranter på Youtube. Flera av medlemmarna drömmer om att jobba med filmande i framtiden. - Foto: Viktor Adolfsson / Nyheter24
Från vänster: William J, Leo, Karl-Johan och William F.
6 av 6
Från vänster: William J, Leo, Karl-Johan och William F. - Foto: Viktor Adolfsson / Nyheter24

Är det här Sveriges just nu roligaste program?

Porr på bibblan och blåsning av en hel klass – det här är Random Making Movies försök att ta tevevärlden med storm. Och det är du som bestämmer om Youtubestjärnorna lyckas. – Det verkar verkligen som att folk uppskattar pilotavsnittet.


Mer om RMM

Sju killar, miljontals visningar och över 124 000 prenumeranter på Youtube - Random Making Movies är kompisgänget som alltid har en kamera med sig. 

Kompisgänget består av William F, William J, Karl-Johan, Leo, Nicklas, Ture och Jonas. 

Läs Nyheter24:s intervju där killarna berättar hur allt började, här.

Gruppen RMM från Nacka utanför Stockholm har byggt en nätsuccé med hjälp av dolda kameror och pranks. 

Något som gått så bra att Kanal5 valt att sända ett pilotavsnitt med killarna för att sedan låta tittarna rösta om att låta RMM göra fler avsnitt för kanalen. 

I premiäravsnittet som på måndagskvällen lades upp på Kanal5 Play gör killarna allt från att dricka stora glas med bearnaisesås till att titta på porr på biblioteket. 

Utöver att låtsas snubbla över sin bebis och uppfinna det ultimata kittet för en gamer det vill säga. 

"Sjukt kul att se all positiv feedback"

Programmet gästas också Modettes storbloggare Nicole "Nicky" Falciani och Annica Englund samt Alex från Youtube-gruppen "Rackartygarna". 

– Reaktionerna vi har fått har varit väldigt positiva. Det verkar verkligen som att folk uppskattar pilotavsnittet. Och det är så grymt att se hur våra fans stöttar oss. Utan dem hade vi aldrig kommit något vart, säger William till Nyheter24 och fortsätter:

– Det är lite som om alla går ihop och bildar en arme, som jag vill kalla RMM ARMY haha. Så sjukt kul och se all positiv feedback. I det här läget inser man hur glad man ska vara att man har så fina fans.

Se pilotavsnittet här:


Få har missat klippet i vilket gruppen RMM hyr en limousine, klär ut en en medlem till popstjärnan Justin Bieber och blåser de fans som länge väntat på sin idol utanför Grand Hotel i Stockholm. 

För att inte tala om klippet "Haffa Guzz" som är inspelat på "Plattan" i Stockholm då William får sig en rejäl smäll. 

RMM blåser Beliebers:


Haffa Guzz 2.0:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

3 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.