Filmen har premiär på lördag.
1 av 5
Filmen har premiär på lördag. - Foto: Faksimil Vimeo/Bilden är ett montage
Eddie är känd från Idol.
2 av 5
Eddie är känd från Idol. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
Här deltog han 2009.
3 av 5
Här deltog han 2009. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Filmen blir hans debut på vita duken. Här på scen under Mello 2013.
4 av 5
Filmen blir hans debut på vita duken. Här på scen under Mello 2013. - Foto: Andreas L Eriksson / FAMEFLYNET
Det är under Göteborgs filmfestival som filmen har premiär.
5 av 5
Det är under Göteborgs filmfestival som filmen har premiär. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden

Idol-stjärnan vill stoppa sin nakenscen – men regissören vägrar

Filmen ”Introduktion till ett gruppboende” blir Eddie Razaz debut på vita duken. Men nu ångrar artisten den nakenscen han har huvudrollen i och vill stoppa den, något som regissören inte verkar bry sig särskilt mycket om.


Mer om filmen

Produktionsbolagets beskrivning

"Linda är i medelåldern och jobbar sedan många år på en gruppbostad där hon dagarna i ända finns till för de boende och deras problem. En dag flyttar Daniel in och väcker Lindas sexualitet till liv. Introduktion till ett gruppboende är på många sätt en naken film om längtan och ensamhet."

Det är i en scen i filmen "Introduktion till ett gruppboende" som 25-åriga Eddie Razaz är helt naken. Något han nu verkar ångra rejält. 

– Den är för mycket. Jag mår jättedåligt, och är helt panikslagen, säger han till Nöjesbladet.

Redan på lördag har den 28 minuter långa filmen premiär, så mycket tid till att hinna klippa bort scenen, eller för den delen få regissören att ändra sig, verkar inte finnas. 

– Han trodde nog inte att det skulle synas så mycket. Men det var ett krav från början, berättar regissören Niklas Holmgren för Nöjesbladet.

Men artisten är bestämd. 

– Jag hoppas de hinner klippa om den. Annars måste jag dra in den. Jag har godkännanderätt. Jag kan inte låta dem visa bilder av mig som jag inte vill ska synas. Det är min kropp liksom, säger han till Nöjesbladet. 

Vill att fansen ska se trailern

En överenskommelse har artistens management och produktionsbolaget bakom filmen ändå verkat nå under tisdagen. Nöjesbladet skriver att artistens intima delar kommer döljas av att scenen mörkas ner. Men den slutgiltiga versionen har Eddie ännu inte sett. 

Artisten verkar dock inte vara helt emot filmen. Via sin Instagram och officiella Facebook pushar han för filmens trailer. 

Se trailern till filmen här:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

2 timmar sedan

"Songs of conquest" får släppdatum

3 timmar sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

idag 13:44
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.