Samir har fått problem.
1 av 8
Samir har fått problem.
Tevestjärnans fans är inne i hans trappuppgång och stör hans grannar.
2 av 8
Tevestjärnans fans är inne i hans trappuppgång och stör hans grannar.
Paradise Hotel-deltagarna har berättat i intervjuer att de ofta blir igenkända på stan. Men Samirs fans har tagit det till en helt ny nivå.
3 av 8
Paradise Hotel-deltagarna har berättat i intervjuer att de ofta blir igenkända på stan. Men Samirs fans har tagit det till en helt ny nivå.
Nu vädjar Samir om att fansen ska sluta.
4 av 8
Nu vädjar Samir om att fansen ska sluta.
5 av 8
6 av 8
Han är dock noga med att förklara att han tycker om dem ändå.
7 av 8
Han är dock noga med att förklara att han tycker om dem ändå.
På dörren skrivs det bland annat nummer, beundrar-texter och görs läppavtryck.
8 av 8
På dörren skrivs det bland annat nummer, beundrar-texter och görs läppavtryck.

Samir tvingas flytta – på grund av sina fans

Fansen springer i trapphuset och stör Samir Jr Badrans grannar. Nu har det fått allvarliga konsekvenser för tevestjärnan.


Här kan du se Youtubekanalen

Vill du veta mer om vad Samirs Youtube-kanal går ut på? Det kan du läsa här

Samir Jr Badran har genomgått en ordentlig livsförändring sedan hans medverkan i Paradise Hotel. Han blir konstant stoppad på stan, folk kommer fram och vill ta en bild och han får uppmärksamhet från alla håll och kanter.

Men nu har Samirs fans tagit det till helt nya nivåer. 

Riskerar att bli vräkt 

I ett avsnitt på Samirs Youtube-kanal fick tittarna skymtar av var tevestjärnan bor. Detta har resulterat i att fansen åkt till hans lägenhetsområde och letat upp exakt vilken lägenhet han bor i. 

– Min tjejkompis bodde hos mig under Aviciihelgen. Plötsligt får jag ett sms där det står att jag måste komma dit då det är massa fans där som bankade och drog i dörren, berättar Samir för Nyheter24, och fortsätter.

– De hade kletat ned min dörr, skrivit sina nummer, gjort läppavtryck och lämnat presenter.

Vad vill du hälsa dem?

– Jag älskar er och jag vet att ni inte försöker att vara dumma. Men mina grannar och bostadsrättsföreningen tycker inte direkt att det är lika kul som jag. Om ni inte slutar att komma hit kommer jag tvingas flytta och det vill jag verkligen inte. När jag skriver ut på Instagram att jag ska vara på ett visst ställe någon dag – kom dit i stället så kan vi ta bilder och snacka. 

Hur blir det med Youtube-kanalen?

– Vi har ju spelat in cirka tio timmars material, mycket som är filmat hemma hos mig. Om folk slutar att komma hit kan vi ju lägga ut det, annars får vi väl skrota det, säger han. 

Har du tagit bort kletet på dörren?

– Nej, det har jag inte orkat. 

Här kan du se sms-konversationen mellan Samir och hans tjejkompis. 



/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.