Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Finest Awards: Hon kammade hem pris för årets nykomling

- 13/03/2014, 10:25 -
Janni Delér fick pris som "Årets Nykomling" under gårdagens Finest Awards.
1 av 7

Janni Delér fick pris som "Årets Nykomling" under gårdagens Finest Awards.

Trots tuff konkurrens lyckades hon få flest röster av alla i samma kategori.
2 av 7

Trots tuff konkurrens lyckades hon få flest röster av alla i samma kategori.

–  Jag fokuserar lite på allt möjligt skulle jag säga, men en hel del resor och kläder som är mina största intressen. Sen tycker jag själv att bra bilder gör en blogg, så mina bilder satsar jag otroligt mycket på. Släpar med mig stor-kameran vart jag än går. Man kan ju inte missa något riktigt bra foto-moment, skrattar hon.
3 av 7

– Jag fokuserar lite på allt möjligt skulle jag säga, men en hel del resor och kläder som är mina största intressen. Sen tycker jag själv att bra bilder gör en blogg, så mina bilder satsar jag otroligt mycket på. Släpar med mig stor-kameran vart jag än går. Man kan ju inte missa något riktigt bra foto-moment, skrattar hon.

Hon lever ett tillsynes ovanligt liv med tanke på att pojkvännen Jon har 300 resedagar om året.
4 av 7

Hon lever ett tillsynes ovanligt liv med tanke på att pojkvännen Jon har 300 resedagar om året.

Jon är freestyleåkare och en känd profil i skidvärlden.
5 av 7

Jon är freestyleåkare och en känd profil i skidvärlden.

Daniel Johansson/EPS / Stella Pictures

 – Min envishet är på både gott och ont, hittar jag något jag gillar så ger jag mig inte och gör mitt absolut bästa, berättar bloggerskan för Nyheter24.
6 av 7

– Min envishet är på både gott och ont, hittar jag något jag gillar så ger jag mig inte och gör mitt absolut bästa, berättar bloggerskan för Nyheter24.

Vi säger stort grattis till dig Janni.
7 av 7

Vi säger stort grattis till dig Janni.

Vi pratade med bloggerskan Janni Delér som under gårdagens Finest Awards vann pris i kategorin "Årets Nykomling".

– Det känns helt fantastiskt att vinna ett pris så här snabbt efter att jag startat upp bloggen, det är bara helt sjukt. Är otroligt glad att jag har så fina läsare som jag har, det gör mig nästan lite rörd, säger bloggerskan till Nyheter24.

Janni Delér är 23-åringen som, trots sin ringa ålder rest land och rikte runt, skapat sig en framstående blogg och hittat mannen i sitt liv. Under onsdagskvällens Finest Awards kammade hon hem vinsten i kategorin "årets nykomling".

Varför tror du att du vann?

– Jag tror att jag vann just för att jag har lagt ner så otroligt mycket tid och kärlek på min blogg sen jag startade den. Jag tror att om man gör ett bra jobb så lönar det sig tillslut haha. Sen så klart, mitt liv är så pass annorlunda så tror att folk gillar kontrasterna i bloggen.

Tackar sina läsare

Janni ville även passa på på att ge en liten hälsning till de som röstat fram henne till vinnare. 

– Jag vill bara tacka så otroligt mycket, känner så mycket kärlek till alla som har röstat och supportat mig! Kunde inte vara gladare, TACK.

För de som inte känner dig, kan du berätta lite om dig själv?

– Jag är en tjej från Stockholm, har växt upp här men alltid varit sugen på att se mer av världen. Därför valde jag att resa och bo utomlands ganska direkt efter gymnasiet, säger hon. 

Berättar om förhållandet med skidprofilen

Bloggerskan är tillsammans med skidprofilen och freestyleåkaren Jon Olsson. Paret har varit tillsammans i ett par  år och när de träffades första gången slog det gnistor direkt. 

 – Vi träffades på en festmiddag ute i Stockholm. Det var första gången och det gick ganska snabbt efter det. Helgen efter träffades vi igen och efter det satt vi ihop, berättar Janni.

Vad är det bästa med Jon?

–  Han är världens snällaste och roligaste kille. Finns ingenting jag skulle kunna önska var annorlunda. Han är otroligt mån om hur jag mår och har det, vilket är väldigt unikt.

Hur förändrades livet efter att ni träffats?

–  Hela mitt liv ändrades skulle jag säga. Jag hade ingen riktig plan vad jag ville med livet och hade precis kommit hem efter nio månader utomlands. Så när vi träffades och det resulterade i ett liv på resande fot så kände jag bara YES, säger hon och tillägger: 

– Vi har ingen långsiktig planering utan det kan vara en resa som bokas dagen innan, men jag älskar det och att få se alla olika ställen ger mig så otroligt mycket i livet.

Om du fick spara ett minne tillsammans med honom, vad skulle det vara?

– Första gången Jon sa att han älskade mig. Vi hade träffats ett tag och jag kände precis samma sak. Vi var på en middag då han sa att han måste berätta någonting som är ganska viktig. Hundra tankar gick genom huvudet men när han sa att han älskade mig kunde jag bara känna hjärtat slå volter och snabbt svara detsamma tillbaka. Men den här var klurig, skulle aldrig bara kunna välja ett minne, skrattar hon. 

Du är otroligt vacker men verkar samtidigt vara väldigt ödmjuk, hur går det ihop?

– Tack. Jag tror som sagt att det beror på hela min uppväxt och familj, alltid känt mig trygg i mig själv och alltid lärt mig att vara snäll. Det kommer man längst på, att vara dryg och skapa bråk är något jag aldrig känt suget efter eller haft i min uppväxt.

Relationen till familjen

Janni berättar lite om bakgrunden till varför hon kommit att bli väldigt trygg i sig själv.

– Det har alltid funnits en slags trygghet hos familjen som gjort mig väldigt säker i mig själv.  Jag har alltid haft en väldigt nära relation med hela min familj, unga föräldrar och en syster som även är min bästa vän.

"Jag är envis på gott och ont"

Hon förklarar lite om hur ett utav hennes starkaste karaktärsdrag har kommit att forma en stor del av hennes personlighet.

– Jag är väldigt envis, så är det något jag vill eller tror att jag vet ger jag mig inte i första taget, berättar hon och tillägger sedan:

 – Skulle säga att det är på både gott och ont, hittar jag något jag gillar så ger jag mig inte och gör mitt absolut bästa.  Jag är säker på mig själv och jag skulle säga att jag är väldigt ödmjuk och glad som person.

Ger sina bästa träningstips

Janni har alltid varit aktiv och har i och med sin blogg kommit att bli någonting utav en träningsprofil. Nyheter24 frågade därför om hennes bästa träningstips inför våren.

– Svårt det där med träningstips då man måste köra på det som funkar för dig och det som gör dig peppad. Men ska jag ge några blir det dessa:

– Hitta nya sätt att träna på, för inte så länge sen provade jag crossfit och älskar det. GRYM träning.

–Träna med vänner, för det första är det kul och man kan lära varandra olika sätt, sen såklart om du har bokat ett pass med någon är det svårare att strunta i det än om du bokat med dig själv.

–Jag själv kör på fem-sex mål mat om dagen istället för två stycken megastora. Jag mår bäst då och har energi under hela dagen.

–Konstigt tips kanske men snygga träningskläder, alltid roligare att träna när man känner sig snygg haha.

– Sista och kanske det mest viktiga tipset är att träna det man tycker är kul, hatar man att gymma kommer man tröttna snabbt, nu när det finns så många olika träningssätt lovar jag att det finns något för alla.

Till sist, varför ska man läsa din blogg?

– Jag tycker man ska läsa den om man gillar en härlig mix av mode, träning, mat och ett sjukt konstigt och annorlunda liv, skrattar Janni och fortsätter.

–  Jag fokuserar lite på allt möjligt skulle jag säga, men en hel del resor och kläder som är mina största intressen. Sen tycker jag själv att bra bilder gör en blogg, så mina bilder satsar jag otroligt mycket på. Släpar med mig stor-kameran vart jag än går. Man kan ju inte missa något riktigt bra foto-moment, skrattar hon. 

Nyheter24 hälsar stort grattis till vinsten Janni!