Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu får succépoddarna nytt liv i din mobil

programledare för podcasten Värvet
1 av 3

Kristoffer Triumfs "Värvet" kommer börja använda Acast.

HENRIK MONTGOMERY / TT

Komiker
2 av 3

Precis som Messiah Hallberg.

Nyheter24

Komiker
3 av 3

Så även Soran Ismail.

ERIK M≈RTENSSON / TT

Nöje | 26/04/2014 10:43

Kristoffer Triumfs "Värvet" och Soran Ismail är några av de podstjärnor som använder den nya tjänsten Acast.

Kristoffer Triumfs succépodcast "Värvet", Soran Ismails podcast "TSKNAS" och även Messiah Hallberg är några av de kända poddare som nu börjar använda sig av den nya tjänsten Acast. 

Istället för att bara lyssna på podprofilernas röster kan nu lyssnaren få en matigare upplevelse av podcasten – med Acast kommer länkar, bilder och annat läggas till.

"Fin belöning"

– Våra lyssnare kommer med Acast att få en mycket rikare upplevelse då vi kan bildsätta, och interagera med dom, det som tidigare bara har varit prat. Jag är oerhört glad att kunna erbjuda detta till alla våra lyssnare, det känns som en fin belöning för all skit de stått ut med att lyssna på genom alla åren, säger Soran Ismail i ett pressmeddelande. 

"Ta podden på allvar"

Även Kristoffer Triumf är glad över att använda Acast. 

– Jag gillar Acast för att de flyttar fram positionerna för vad man kan göra med en podcast. Det är en kulturyttring som varit lite styvmoderligt behandlad rent tekniskt men nu visar Acast att man ska ta podden på allvar. Sen tycker jag att det är fint att små som stora podcasts kan tjäna pengar på sitt poddande, det har fattats en plattform för det, säger Kristoffer Triumf. 

Så här ser Acast ut: 

TSKNAS på acast from Johan Billgren on Vimeo.