Stureplan i Stockholm.
Stureplan i Stockholm. - Foto: Tomas Oneborg / SvD / TT

Kläder från Gina Tricot? Då kommer du inte in på Stureplan

Kläder från Gina Tricot eller G Star Raw? Då kommer du inte in på Stureplan.


Läs hela reportaget här

Nöjesguidens reportage kartlägger diskrimineringen i utelivet. 

Läs hela reportaget här.  

Tidningen Nöjesguiden har i sitt nya nummer granskat den diskrimineringen som sker i de svenska storstädernas nattliv. Journalisten Amat Levin har intervjuat ett flertal dörrvakter, bartenders och klubbarrangörer och för tidningen berättar en ordningsvakt om hur diskrimineringen i dörren ser ut. 

Vakten, som kallar sig Daniel, har jobbat som ordningsvakt i tio år, och just nu arbetar han på en av Stockholms hippaste ställen, skriver Nöjesguiden. För tidningen berättar Daniel att bland annat "svennelökar" inte är välkomna. 

– Otrendiga svenskar. G-Star Raw-killar och Gina Tricot-tjejer, förklarar han för Nöjesguiden och fortsätter: 

– Andra exempel är tjejer från Huddinge med leggings och långa linnen med skärp över magen. De värsta, som baggy jeans och skateskor behöver jag väl inte ens lista. Det spelar ingen roll om ni är ett par sköna killar från Sundsvall som vill spendera jättemycket i baren. Ser ni ut som killarna i "Ensam mamma söker" kommer ni inte in, säger han vidare till tidningen Nöjesguiden.  

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Produktionsstödet sågas – "lönlöst att söka"

Christian Bauer bytte karriär – det jobbar han med i dag: "Blev anställd som 56-åring"

Christian Bauer är sedan 2023 gift med Pernilla Wahlgren och syns flitigt i "Wahlgrens värld". Men vad vet du egentligen om artisten och tv-profilens andra hälft? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som googlas om Christian.

Tittarna rasar på hetsätningen i Robinson 2024 – det här hände

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson som det var scener innehållande rent och skärt frosseri. Och tittarna, de hade väldigt starka åsikter angående specifikt en person.

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

1 timme sedan
Trafikavspärrningar, larmbågar och en stor mängd poliser möter 100 000 besökare – och eventuellt högljudda demonstranter – som väntas i Malmö framöver. Men området runt Malmö Arena kommer att vara tryggt, lovar polisen.

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

3 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

idag 06:22
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.