I bloggen berättar Zara Larsson om stressen.
1 av 4
I bloggen berättar Zara Larsson om stressen. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Zara Larsson.
2 av 4
Zara Larsson.
Nyligen blev hon attackerad med tomater när hon stod på scenen.
3 av 4
Nyligen blev hon attackerad med tomater när hon stod på scenen. - Foto: Stellla Pictures / Stellla Pictures
Hon gav svar på tal och sa att hon tyckte det var fint att han ansträngt sig.
4 av 4
Hon gav svar på tal och sa att hon tyckte det var fint att han ansträngt sig. - Foto: Stellla Pictures / Stellla Pictures

Zara Larsson om stressen: Vill bara gråta ut i någons armar

"Jobbigt att få hjärtattack som 17-åring"


I ett öppenhjärtigt inlägg på sin blogg berättar Zara Larsson att hon just nu känner sig stressad. Den 17-åriga stjärnan skriver att hon kanske ska skriva upp sig på ett yoga-pass – men inte ens hinner med det.

Hon har nyss kommit hem från Norge där hon gjort intervjuer och skriver att hon inte kommer vara ledig någonting innan jul.

"Men nu är jag hemma och känner mig rätt så stressad och skulle älska att ha någon som höll om mig just nu. Vill liksom bara gråta ut i någons armar samtidigt som jag svamlar om livet för det kan möjligtvis vara det bästa som finns – att bara gråta ut allt." skriver hon i bloggen och menar att hon måste ta det lugnt ett tag.

"Jobbigt att få hjärtattack som 17-åring liksom. Har dock börjar göra solhälsingen några gånger om dagen för det är det enda jag kan inom yoga, hehe. Man måste ju börja någonstans, eller hur?"

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

1 timme sedan

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

2 timmar sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

3 timmar sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

3 timmar sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.