1 av 4
2 av 4
Zara Larsson
3 av 4
Zara Larsson - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Det går bra nu.
4 av 4
Det går bra nu. - Foto: Claudio Bresciani / TT

Efter hemliga festen: Alex och Sigge tokhyllar Zara Larsson

Zara Larsson gjorde ett exklusivt framträdande på Alex Schulmans födelsedagsfest i helgen. På festen hängde även Sigge Eklund som nu hyllar 17-åringen.


Kärleken vet inga gränser mellan poddkungarna Alex Schulman, Sigge Eklund och Zara Larsson. Efter helgens födelsedags fest för Amanda Schulman där Larsson gjorde ett bejublat framträdande håller inte de två männen igen på berömmet. Schulman la även ut en groupie på de tre på Instagram där han skriver "Här är jag, Sigge och vår största idol".

– Hon är så mogen, när jag var 17 år kunde jag inte uttala en enda mening om det Zara Larsson pratar om, säger Schulman bland annat.

Se och hör Schulman och Eklund lägga ut orden om hyllningen i videon här ovanför.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med Alex och Sigge, är Zara liksom bara BÄST?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

3 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?