Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Adinator om sexuella övergreppet: "Jag stoppar in ett finger i hennes pu**y"

- 30/11/2016, 10:35 -

"Ex on the beach"-profilen​ Andrijano "The Adinator" Mijanovic skriver om hur han utsatt en ex-flickvän för ett övergrepp.

Andrijano "The Adinator" Mijanovic från "Ex On The Beach" gästbloggar i Ex on the beach-profilen, tillika sin flickvän Anna-Lisa Herascus blogg.

I det långa inlägget, som nu har raderats, berättar han om hur han blev av med sin oskuld, om olika ex-flickvänner, hur han har blivit bedragen och om hur han kunde haffa 40 brudar på en kväll (efter att ha läst "The Game" av Neil Strauss).

Bloggen Bloggbevakning på Nöjesguiden har en skärmdump av det raderade inlägget – och det är en sak som sticker ut rejält.

Adde berättar nämligen att han utsatte sin ex-flickvän för ett sexuellt övergrepp när hon sov.

Det var under en resa till London som Addes misstankar väcktes. Han trodde då att hans flickvän hade varit otrogen.

Faksimil: Bloggbevakning.

"Jag fuckar ur på henne för jag vet att hon har gjort något mot mig för hon var så full att hon däckade direkt på sängen. Hahahaha jag checkar på Google hur tar man reda på när en tjej är otrogen så ser jag någon som skrev att man ska stoppa in ett finger i deras pussy och om det är jätte varmt så har hon haft sex", skriver han.

Här hade kanske de flesta andra väckt sin partner och frågat rakt ut om de hade varit otrogna. Men Adinator följer istället rådet han fick på Google.

"Så jag stoppar in ett finger i hennes pussy checkar om det är varmt, det var jävligt varmt och slemmigt så jag tar ut mitt finger och luktar på det för säkerhetskull och det luktade inte som hennes."

På Instagram har Adinator lagt upp en bild på sig själv och sin dåvarande flickvän, som en del i att promota sin nya låt "Japp din gäri".


Hundratals människor har nu kommenterat, och många hoppas att Addes ex-flickvän kommer att anmäla övergreppet.

"Hemskt att unga killar ser upp till en sådan här människa. En våldtäktsman. En tvättäkta kvinnohatare."

"Hoppas att hon gör en anmälan! Blir chockad när jag ser småkillar försvara övergrepp, vidrigt med denna skeva kvinnosyn."

"Öh, det är våldtäkt. Du har sexuellt ofredat/våldtagit ditt ex och du skryter om det? Postar en bild på offret och blir hyllad till skyarna som en "King". Inte konstigt att tjejer aldrig vågar anmäla när folk som du får det att se normalt ut!! Fy fan vad vidrigt!"

"Att utföra sexuella handlingar på någon som är oförmögen att svara eller befinner sig i ett särskilt utsatt tillstånd = våldtäkt"

Adinators flickvän Anna-Lisa försvarar sexövergreppet: "Nu får ni ge er"

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!