Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Youtubestjärnan ber om ursäkt – men det är något som inte stämmer

Youtubestjärnan TheBentish ber om ursäkt för att hon använde sig av n-ordet. Men det är någonting med klippet som får oss att undra en sak...

Den svenska Youtube-stjärnan Bente "TheBentish" Schramm, 22, är ett stort fan av Beyoncé. Hon har tidigare kritiserats efter att hon tatuerat texten "Formation" på sin underarm. Många ansåg att henens tatuering är kulturell appropriering.

Igår skrev Nyheter24 om hur Bente hamnat i hetluften igen. Detta efter att hon framförde "Formation" under en karaoke på Youtube-turnén Tubecon.

I ett klipp, som nästan har en miljon visningar, så ser och hör vi hur TheBentish rappar n-ordet.

#PressPlay We all can't be #Beyonce 😩 #TSRCutTheFoolery

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

Efter att ha mött hård kritik så ber hon nu om ursäkt. Problemet är bara att hon i den video där hon nu ber om ursäkt använder sig av n-ordet ännu en gång...

TheBentish.

– Som ni alla vet så innehåller den här låten n-ordet, säger Bente i klippet.

Sedan pausar hon sig och sjunger just n-ordet.

– Förlåt att jag säger det igen men jag ville bara demonstrera vad det var jag faktiskt sa. Jag tänkte inte mer än att det var så texten gick, säger Bente i klippet.

Se hennes ursäkt här:

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Mer:

Är Taylor Swifts nya musikvideo rasistisk?