Youtubestjärnan Tova Helgesson är verkligen inte pepp på att skaffa en pojkvän.
Youtubestjärnan Tova Helgesson är verkligen inte pepp på att skaffa en pojkvän.

Tova Helgesson vill inte ha pojkvän – nu avslöjar hon varför

Youtubestjärnan Tova Helgesson svarar på sina fans frågor och avslöjar varför hon inte tänker skaffa någon pojkvän.


Youtubestjärnan Tova Helgesson, 17, berättar i sin senaste Youtubevideo varför hon aldrig kommer att skaffa en pojkvän. Dels har hon svårt att lita på killar efter att ha träffat många oärliga och otrogna killar.

– Jag tror också att jag vill vara själv ett tag för att jag mår bättre själv helt ärligt. Jag pallar inte att spendera halva mina dagar med att sitta och undra "åh när kommer den sms:a, åh han svarar så sent" och övertänka som fan, säger Tova i klippet.

Tova förklarar vidare att hon inte vill vara beroende av en annan människa eftersom "man måste snacka med den hela tiden".

– Jag vill bara gå min egen väg och skita i vad folk tycker. Dessutom är jag bara 17, snart 18 år. Varför ska jag stressa med kärleken? Den kommer när den kommer men just nu vill jag verkligen inte ha ett förhållande, säger Tova.

Sedan vänder Tova tvärt och slår fast att det nog inte blir någon pojkvän alls framöver.

– Jag blir faktiskt lite äcklad av kärlek på senaste tiden. Det är inte min grej. Jag tror inte jag behöver en pojkvän varken nu eller i framtiden. Jag är inte så jävla sugen på det ärligt talat, säger Tova.

Se hela klippet här:

Här är Youtubestjärnans första ord efter uppbrottet: "Nu ska jag berätta allt"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.