Lovisa, 18, är FO&O-stjärnans nya flickvän

- 22/03/2017, 11:23 -

Den blonda dansaren Lovisa Bengtsson, 18, är FO&O-stjärnans flickvän.

Kärleken blomstrar för medlemmarna i FO&O. Vinterns mest omskrivna par har utan tvekan varit Oscar Enestad, 20, och hans flickvän Cecilia Dahlbom, 48.

Men nu avslöjar sajten Stoppa Pressarna att även Felix Sandman, 18, har flickvän. Det är dansaren Lovisa Bengtsson som har fått Felix på fall.

Lovisa fyllde 18 år för bara några veckor sedan, och enligt Stoppa Pressarna har relationen mellan Felix och Lovisa pågått under en lång tid.

FO&O. Bildkälla: Stella Pictures.

Paret har hållit en medvetet låg profil, men under efterfesten till Melodifestivalen så kunde de inte låta bli att hångla loss på dansgolvet – något som sajten Stoppa Pressarna även fångade på bild.

– Det är 100 procent seriöst mellan Felix och Lovisa! De kan inte vara utan varandra och hon är så stolt över honom, säger en källa till Stoppa Pressarna.

Lovisa är Felix flickvän. Läs om parets mysdejt i Stockholm i bildspelet ovan. Bildkälla.

Anledningen till att killarna i bandet har valt att hålla sina respektive relationer hemliga är att de är så populära hos sina unga fans.

– Fansen vill ju helst att killarna ska vara singlar. Det är därför både Felix och Oscar är så diskreta med sina kärleksliv. Det skadar helt enkelt deras karriärer, säger en källa till Stoppa Pressarna.

På Lovisas Instagram, där hon nästan har 15 000 följare, delade hon nyligen med sig av en bild på sin bae.

Grattis till kärleken!


Stort bråk om The Fo&O-Oscars kärlek Cecilia – slog ner fotografernas kameror

Så firade The Fo&O-Oscars hemliga flickvän Cecilia Dahlbom, 48, på Melodifestivalens efterfest

48-åriga nöjesprofilen Cecilia Dahlbom är The Fo&O-Oscars hemliga flickvän

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!