Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg, 17, åkte till London och skålade i vin

https://www.instagram.com/linnahlborg/

Nöje | 18/04/2017 10:36

17-åriga Youtubeprofilen Linn Ahlborg retas med sina följare – poserar med välfyllt vinglas på Instagram.

Linn Ahlborg, 17, har under påsken varit i London med sin familj. Youtubeprofilen har sett till att äta gott, shoppa – bland annat har hon slagit till på sin första Chanelväska – och utforskat staden.

I sin blogg berättar hon om hur hela familjen avslutade en kväll med en härlig middag på Jamie Olivers restaurang Jamie's Italian, och på sin Instagram visar hon en bild på sig själv och sin bror William på restaurangen.
Bilden kan inte visas :(

Linns uppmärksamma följare kan se att Linn har taggat både sin bror och "vin" i bilden. Förmodligen en pik till de som tidigare i år kritiserade Linn för att poserade med ett vinglas under sin resa till Barcelona.Värt att tillägga är att åldersgränsen för att dricka alkohol i England ser lite annorlunda ut än här hemma i Sverige.


I England är det nämligen tillåtet för barn mellan 5-16 år att dricka alkohol hemma. Om du är 16 eller 17 år gammal och är i sällskap av en vuxen är det tillåtet att dricka alkohol till mat på en restaurang.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!