Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Droger och tjejer – Joakim Lundell avslöjar nya musikvideon

Nöje | 18/04/2017 17:13

Joakim och Jonna Lundell visar nu behind the scenes-klipp från musikvideoinspelningen till låten "My Addiction" som ägde rum i helgen.

Joakim Lundell, 31, och hans fru Jonna Lundell, 23, har inte legat och latat sig i påskhelgen.

Istället har de spelat in sin nya musikvideo till nya låten "My addiction", och på sina sociala medier delar nu paret med sig av bilder och klipp från inspelningen.

Ett team på 15 människor har i fyra dagar jobbat stenhårt för att få till videon. I "behind the scenes"-videos ser vi hur lägenheten sunkas till för att se ut som en riktig efterfestlya.

Såhär såg det ut under inspelningen av videon till "My Addiction". Bildkälla.

Tittaren slungas tillbaka till Joakim Lundells "gamla" liv som var kantat av fest och droger.

Tomma pizzakartonger, urdruckna flaskor, ett fat med linor av amfetamin och bag in boxar av vin pryder vardagsrumsbordet, och Joakim berättar att det kunde se ut så hemma hos honom när folk hade varit hemma hos honom och förfestat och efterfestat.

– Ungefär såhär såg det ut vid min säng, säger Joakim i klippet och visar upp ett fat med marijuana, hasch och rullpapper.

Se mer om videon till "My addiction" i klippet ovan.


Joakim Lundell och Jonna söker tjejer till nya musikvideon – här är kraven

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!