Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Grannen Alex: "Joakim har krävt att jag ska skriva det här"

https://www.instagram.com/grannenalex/

Nöje | 24/04/2017 14:13

Alexander "Grannen Alex" Petrovic berättar nu sanningen om kokainskandalen.

Det var i början av januari som Youtubeprofilen Alexander "Grannen Alex" Petrovic berättade att han hade tagit kokain på en fest i Örebro tillsammans med Joakim Lundells bror Christoffer "Crille" Berg.

Alex skrev då att han hade lurats och pressats av Crille att ta drogerna.

Men nu går Alex ut med en offentlig ursäkt på sin Instagram, och tar tillbaka sina tidigare anklagelser mot Crille.

"Jocke har bett mig skriva detta eller rättare sagt krävt att jag ska skriva det för att göra rätt för mig och ta ansvar för mina egna handlingar", skriver Alex.

Han berättar även att Crille aldrig har tvingat honom att ta kokain.

"Det var mitt fria val som jag aldrig kan skylla över på någon annan! Jag var rädd att förlora Jocke som vän på grund av allt jag orsakat honom och valde därför att sätta åt Chrille för att rädda mig själv då Jocke tog så sjukt illa vid sig för att det var just hans bror!", skriver Alex.

View this post on Instagram

Jag vill be Jocke och hans bror Christoffer om ursäkt då jag faktiskt gjorde precis lika mycket fel som Chrille under den period allt detta hände!! Jag behandlade absolut inte Jocke bra och han fick och får fortfarande idag städa upp all skit och strul jag orsaker genom dåliga beslut! Jag är inte ett dugg bättre än Chrille och borde inte heller framställt mig som oskyldig då vi båda under den tiden behandlade Jocke dåligt! Han har inte heller tvingat mig ta kokain och det var mitt fria val som jag aldrig kan skylla över på någon annan! Jag var rädd att förlora Jocke som vän pga allt jag orsakat honom och valde därför att sätta åt Chrille för att rädda mig själv då Jocke tog så sjukt illa vid sig för att det var just hans bror! Jocke har bett mig skriva detta eller rättare sagt krävt att jag ska skriva det för att göra rätt för mig och ta ansvar för mina egna handlingar! För detta betyder inte att Chrille var oskyldig då Jocke fick ta sjukt mkt skit och fixa och vara vaken hela nätter pga vårat strul och respektlöshet! Men Crille stod iallafall för allt han gjorde och bad om ursäkt till Jocke, det borde jag också gjort direkt istället för att passa på att hänga på Jocke i hans ilska emot Chrille så att jag glömde bort vad jag gjort typ! Förlåt alla och förlåt till dig Chrille! Den som fick ta mest skit för detta var Jocke som egentligen gjorde allt han kunde för våran skull.

A post shared by Alexander Petrovic (@grannenalex) on


Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!