Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundell har förlåtit sina bröder: "De grät"

Nöje | 02/05/2017 10:03

Efter rasistskandaler och drogrykten så tog Joakim Lundell avstånd från sina bröder. Nu berättar Joakim om stora förändringen.

Relationen mellan Joakim Lundell och hans bröder Christofer och Jakob har minst sagt varit frostig sedan januari tidigare i år. Då hamnade de i ett storbråk.

Joakims bröder har tidigare varit i blåsväder efter flera rasistiska uttalanden, och Joakim och hans fru Jonna tog då avstånd från bröderna.

Joakim ville inte heller förknippas med bröderna eftersom de sa att han använder sig av droger.

– Jag vet att mina bröder nu fortsätter bråka offentligt och sprida skit, men jag ber er alla ignorera det. Vi släpper detta nu oavsett vad dom sprider för lögner och förtal emot mig. Jag tänker inte bråka mer, sa Joakim då.

Men under Valborg återförenades bröderna, något som Joakim berättar om både på sin Snapchat och Instagram.

Joakim skriver att han aldrig sett så två nervösa personer, och han trodde först att de bara ville "bli sams lite snabbt".

"Istället så öppnade dom upp sig och grät och bad om ursäkt för allt dom utsatt mig för genom livet, och man såg verkligen på dom att dom menade allting! Jag tror på att förlåta om människor vill be om ursäkt och förändra sig!", skriver han bland annat.

View this post on Instagram

Igår var en av mina bästa dagar någonsin!! Först kom mina bröder hit för att dom ville prata med mig, och har aldrig sätt två så nervösa personer! Tänkte först att "jaha nu ska dom försöka bli sams lite snabbt och sedan ska allt vara bra". Istället så öppnade dom upp sig och grät och bad om ursäkt för allt dom utsatt mig för genom livet, och man såg verkligen på dom att dom menade allting! Dom berättade att dom vill vara med mig utanför alla kameror, och att dom saknade sin bror varje dag. Att få höra det betydde allt 😥Jag tror på att förlåta om människor vill be om ursäkt och förändra sig! Jag vill alltid tro på att ALLA kan förändra sig om man bara vill, och jag behöver mina bröder för att må bra vilket jag hoppas att ni förstår👍🏼 Och efter vi pratar så var jag så sjukt nervös att berätta för er att vi hade blivit sams för att jag trodde att ni skulle hata mig för att jag vill ge dom en chans till! Men istället öser det in kärlek från er där ni berättar hur stolta ni är över mig för att jag vill förlåta dom och gå vidare! Visst det kanske går åt helvete igen, men då har jag iallafall försökt! Jag är så glad och stolt att kalla er mina fans och följare, och för att ni tror på att äkta känslor och kärlek finns💋 Och sedan efter det fick jag fira Valborg med världens bästa människor! Tack alla som gett mig en underbar dag för ja behövde verkligen det efter allt som hänt sista tiden, Verkligen TACK TACK TACK! 💕

A post shared by Joakim Lundell 🎧🎞 (@joakimlundell) on

Joakim Lundell efter broderns hot: "Därför bryter jag med mina bröder"

Nu kommentarer Joakim Lundells bröder sina rasistiska utttalanden

Joakim Lundells bröder om människor med utländsk bakgrund: "Skadedjur"

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!