Bild på henne
Isabella Löwengrip "Blonndinbella" - Foto: Lars Pehrson, TT BILD, Jack Mikrut/TT BILD. Bilden är ett montage.

Blondinbellas inlägg väcker avsky: "Osmakligt"

Isabella "Blondinbella" Löwengrip möter nu mängder av kritik från besvikna och arga läsare.


För en månad sedan berättade Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 26, att hon och maken Odd Spångberg, 29, skulle skilja sig. I sin blogg skriver hon nu om det senaste året som har varit tuff för henne privat.

Men hur hon avslutade det känslosamma inlägget får nu flera av hennes läsare att reagera.

"Jag visualiserar att jag befinner mig en tsunami och det är bara att andas djupt och stå stadigt. Snart blir det bra, livet måste bara lägga sig lite och jag är ödmjuk inför att det tar tid", skriver Blondinbella. 

Isabella Löwengrip. Bildkälla: Stella Pictures.

"Fruktansvärt opassande"

I kommentarsfältet så skriver nu flera läsare att det är osmakligt av henne att jämföra med en tsunami. 

"Jag har tyckt att du inspirerat tjejer/kvinnor men där tappade du allt i min värld! Tycker det är fruktansvärt okänsligt att jämföra ett tufft år med en tsunami. Vi som hade anhöriga som omkom/själva överlevde tycker det är en vidrig jämförelse, jag stod definitivt inte och andades mig igenom 15 meter hög våg…", skriver signaturen Frida. 

"Tycker också det känns helt fel att uttrycka sig så. Fruktansvärt opassande. Beklagar det du och dina nära/kära varit med om. Går inte att ens försöka föreställa sig", skrev då en person som svar till den kommentaren.

"Håller med, de var en mycket okänslig och naiv jämförelse!", skriver en annan.

"Tänkte på precis samma. Ibland får man fundera en gång extra innan man kläcker ur sig vad som helst", lyder en annan kommentar.


Ett år efter Tsunamin ägde en minnesstund rum på Skansen. Ljus tändes av de anhöriga. Bildkälla: Jack Mikrut/TT Bild

Tsunamin den 26 december 2004 i Indiska oceanen krävde upp emot 300 000 människoliv, och tusentals västerländska turister miste sina liv. 543 svenskar dog i Tsunamin.

Det här är inte första gången Blondinbella kritiseras – efter terrorattacken på Drottninggatan i Stockholm så poserade bloggerskan framför flaggor på halv stång.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.