Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Black Week börjar om

 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder

Jonna Lundells ord till Joakim lämnar inte ett öga torrt

Jonna Lundell uppvaktade Joakim på födelsedagen.
1 av 1

Jonna Lundell uppvaktade Joakim på födelsedagen.

Nöje | 09/10/2017 18:46

Jonna Lundell berättar om den lyckliga dagen med Joakim: "Mitt hjärta hoppar volter av glädje".

Idag fyller Youtubeprofilen Joakim Lundell 32 år – och han har firats rejält av Jonna med fina presenter och uppvaktning. På Instagram skriver Jonna ett inlägg där hon beskriver hur hon i flera års tid har kämpat för att få Joakim att uppskatta sin födelsedag.


Joakim och Jonna Lundell på Barncancergalan 2 oktober 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

Få har nog missat att Joakim har haft en tuff uppväxt, något som han även skriver om i sin nya bok "Monster". Jonna berättar att Joakim har känt smärta och ensamhet på sin födelsedag.

"I fem år har jag nu försökt att omvända denna dag till något positivt så han kan känna glädje, lycka och uppskattning så som de flesta känner när dom fyller år. Och idag hoppade mitt hjärta volter av glädje när han redan vid 06.00 sa att det var hans bästa födelsedag någonsin då vi började firandet med sång och presenter här på ett hotell i redan kl 05.00 imorse", skriver Jonna.


Jonna Lundells fina inlägg till Joakim på hans födelsedag. Bildkälla: Instagram.

Till bilden, där Joakim ligger i en hotellsäng med massor av paket och två hundar, så har Jonna skrivit även en vacker gratulation.

"För mig är det viktigast i världen att du mår bra och att du får de liv du förtjänar. Aldrig har jag träffat någon som lärt mig om livet så mycket som du. Grattis på din dag min andra halva, min bästa vän, min själsfrände och min underbara man. Du är allt och jag kommer kämpa livet ut för att se dig glad och ge dig de liv du förtjänar!", skriver Jonna.

Så fint! 

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!