Linn Ahlborg talar ut om Victor Leksell

Ryktena om att Linn Ahlborg och "Idol"-profilen Victor Leksell skulle ha en flört har cirkulerat flitigt den senaste tiden.


Sedan Youtubeprofilen Linn Ahlborg fyllde 18 år i början av september så har ryktena om att hon och "Idol"-deltagaren Victor Leksell skulle ha en flört cirkulerat flitigt. 

Linn och Victor har kommenterat varandras bilder och stämningen kring de två har verkat flörtig. Under en livesändning på Instagram sa Victor dessutom att han var nervös eftersom Linn tittade. 


Linn Ahlborg. Bildkälla: Linn Ahlborg Instagram.

Efter Linns vilda 18-års fest så bodde hon tillsammans med sina vänner på ett hotell i Gävle – och bland vännerna fanns då även Victor. 

Under en frågestund i sin blogg så benar nu Linn äntligen ut hur det ligger till med Victor. En läsare undrar om det är något mellan henne och "Idol"-profilen. 


Victor Leksell. Bildkälla: Victor Leksell Instagram.

Men den som hade hoppats på bröllopsklockor blir nog besviken...

"Haha... Har undvikit denna fråga då ni säkert bara kommer bli besvikna på mitt svar. Men nej det är absolut ingenting mellan oss. Vi har setts en gång när han var på min fest haha", skriver Linn i sin blogg.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

1 timme sedan

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

2 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

idag 11:51
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

idag 11:45
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.