Zara Larsson: "Använder det för att jag vill ha sex"

Sångerskan Zara Larsson, 19, går ut med ett viktigt budskap till sina fans.


Sångerskan Zara Larsson, 19, använder ännu en gång sin massiva plattform för att sprida ut ett viktigt och bra budskap till sina 1,9 miljoner följare på Twitter.

Det var tidigare i veckan som den svenska stjärnan retweetade något som borde vara så självklart – men som vissa tyvärr har grova problem med...

Det gällde p-piller, och Zara skriver under på att hon använder p-piller för att hon vill ha sex – men inte vill ha barn.


Det här var tweeten som Zara retweetade. Bildkälla: Melanie Dione Twitter

Tweeten var skriven av en kvinna vid namn Melanie Dione, och hon har hittills fått över 40 00 retweets och nästan 180 000 likes. 

Linn Ahlborgs nya p-piller var inte vad hon tänkt sig: "Livrädd"

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

Israelisk konstnär vägrar öppna Venedigpaviljong

1 timme sedan
Den israeliska konstnären Ruth Patir vägrar öppna Israels paviljong på Venedigbiennalen. Hon ställer som krav att Israel och Hamas når en överenskommelse om eldupphör samt att gisslan friges.