Torsdag 27 Jan
Stockholm

Kim Kardashians nakna inoljade rumpa är bra för unga kvinnor

Gabriella Bark hyllar Kim Kardashians nakenbilder.
Gabriella Bark hyllar Kim Kardashians nakenbilder. Foto:

Nyheter24:s Gabriella Bark hyllar Kim Kardashians nakenbilder.

Kommentera (141)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Om skribenten

Gabriella Bark är nöjeschef hos Nyheter24.

Följ henne på Twitter: @GabriellaBark

Rumpan är inoljad, ländryggen svankad och blicken fäst i kameran.

Det var många hakor som flög ned i marken natten till onsdag då Paper Magazine släppte nakenbilderna på Kim Kardashian. Bilderna visar en naken, inoljad Kim, klädd i ingenting annat än pärlorna runt halsen samt ett tjockt lager olja. Bilderna var inte helt otippat uppskattade av den manliga publiken, men lika liten skräll var det att den kvinnliga publiken direkt gick på det negativa.

– Bilden är ju jätteretucherad. Sådär ser INGEN ut. Rumpan är gigantisk och midjan jättesmal. Hon är som vanligt bara ute efter uppmärksamhet.

Tro mig, det går faktiskt att läsa mellan de få rader som förekommer på en "rumpbild som Kims". Det är nämligen inte bara olja Kim är dränkt i – det är självförtroende.

Det slog mig i går att vi under loppet av 300 år gått ifrån häxbränning – till det där. Skönheten ligger i betraktarens öga, så om det är en stor rumpa och jakt på pengar du ser – då är du ingenting annat en tragisk jävel.

Det jag ser när jag kollar på Kims fantastiska nakenbilder är styrka, det är självförtroende, det är en trygghet i sin egen kropp, det är makt och framförallt – det är zero fucks given.

Kim har obegränsat med pengar, är älskad världen över, har en egen reality show, universums häftigaste kropp, ett barn hon älskar, och som grädde på moset rider hon av Kanye West varje kväll.

Och vet ni vad – det är exakt det hon utstrålar på nakenbilderna.

I stället för att hacka på kvinnor som Kim Kardashian borde vi lyfta dem ännu högre. I en värld full av anorexia, bulimi och psykisk ohälsa hos unga tjejer behövs nöjda, självsäkra kvinnor som miss K mer än någonsin.

I går fick jag frågan från en vän:

– Skulle du vilja se din dotter posera på bilder som de där?

Det finns många sammanhang jag inte skulle vilja se min dotter i. Jag skulle inte vilja hitta henne med fingrarna i halsen på en toalett. Jag vill inte se henne nerdrogad och jag vill inte se henne ledsen, olycklig och otrygg.

Men inte fan skulle jag ha någonting emot att se henne inoljad, naken och superlycklig.

Håller du med Gabriella Bark?
Tack för din röst!
Kommentera (141)
Kopiera länk
Dela