Beck – Dödläge
Beck – Dödläge har snart premiär. - Foto: TV4 Play

Snart kommer "Beck – Dödläge" – då har filmen premiär

Här kommer allt du behöver veta pring premiären av "Beck – Dödläge", premiär, var du kan se den och vilka skådespelare som kommer att synas till.


Svenska folkets besatthet i Beck-filmerna tycks aldrig svalna av. Under 2023 kom Beck – Inferno som blev en stor hit bland fansen. Nu, 2024 har det blivit dags för Beck – Dödläge som kommer att handla om Josefs återkomst till sin tjänst. När en man med ett redigt brottsregister hittas brutalt mördad i sitt hem kallas Beckgruppen in på nytt. 

Om du är nyfiken på när Beck – Dödläge går att se så kommer den informationen här. 

När har Beck – Dödläge premiär?

Beck – Dödläge har premiär den 9 februari 2024.

Var kan jag se Beck – Dödläge?

Filmen har exklusiv premiär på TV4 Play den 9 februari. 

Är Peter Haber med i Beck – Dödläge?

Ja. I rollerna ser vi bland andra Peter Haber, Elmira Arikan, Jennie Silfverhjelm och Valter Skarsgård.

"Beck - Dödläge" är titeln på den 50:e filmen i Beckserien.

Därför sparkades Mikael Persbrandt från Beck?

Det var i mars 2015 som nyheten slog ned som en bomb för fansen. Mikael Persbrandt skrevs ut ur Beck-filmerna efter 31 filmer. Då sa man att det var för att Persbrandt skulle satsa på en karriär utomlands. Men så var inte fallet. 

I självbiografin ”Så som jag minns det” berättar Mikael att han fick sparken från filmbolaget då han missbrukade och ibland inte dök upp under inspelningar. 

Under ett samtal som Persbrandt trodde var med sin terapeut ska han ha sagt: 

Mikael Persbrandt som Gunvald. Bildkälla: Nordisk film

”Jag har tänt på som fan, jag har så mycket ladd här, och det är sprit... och brudar på ingång. Och det är åt helvete med Beck, allt är på väg åt helvete, hela mitt liv”, innan han insåg att han pratade med Lars Blomgren som då var VD för filmbolaget.

Lars Blomgren tog sedan beslutet att bryta med Mikael Persbrandt och ersätta honom med ”Game of thrones”-stjärnan Kristofer Hivju.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!