Mest lästa

Pensionär? Här är de som får 1 000 kronor mer i plånboken varje månad

22 Sep, 11:39

Skatten sänks 2024: Här är de som får 8 400 kronor mer om året

23 Sep, 11:15
Regeringens höstbudget innebär lägre skatt för alla löntagare, eller de som börjar jobba. Hur påverkar det din plånbok?

Hårda domen mot Biltemas nyhet – kunderna: "Skrämmande"

21 Sep, 16:56
Det svenska företaget Biltema meddelade sina kunder under torsdagen att man lanserar chips i sitt sortiment. På sociala medier reagerade dock kunderna på några detaljer.

Kunderna rasar på nya förpackningen till grädde: "Idiotpåfund"

22 Sep, 08:22
En ny plastkork till Grådö mejeris grädde får hård kritik i sociala medier. "Helgalet", skriver en arg följare på Facebook.

Amanda, 29, är Arbogakvinnans dotter – orden om uppväxten: "Alltid sagt hur tjock jag är"

3 dagar sedan 11:38
Amanda Blomsterlund, 29, är dotter till den som beskrivits som Sveriges mest hatade kvinna: Johanna Möller. Nu berättar hon om uppväxten med Arbogakvinnan. – Det var mycket bråk och tjafs hela tiden, säger hon till Expressen.

Arla ändrar förpackningarna – så blir nya mjölkpaketet

2 dagar sedan 17:28
Arla gör om paketen till mjölk, fil och grädde. Anledningen är de nya EU-reglerna, som kräver att plastkorken måste sitta fast på förpackningen.

Inga platser kvar på asylboenden i Tyskland

MP-toppens krav efter dödsskjutningarna: ”Behöver undantagstillstånd”

Inför något som liknar undantagstillstånd för att få stopp på killarna och männen som skjuter. Det kräver kommunalstyrelsens ordförande i Haninge efter våldsbrotten.

Skidskyttestjärnan Linn Persson friade till pojkvännen Christian: "Han sa ja"

Linn Persson är en av Sveriges främsta skidskyttar. Men hur mycket vet du egentligen om idrottarens liv utanför skidspåren? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Persson: längden, frieriet till pojkvännen och medaljerna.

Greenpeace: Misslyckad kontroll av Zaporizjzja

1 timme sedan

60-årig ryss riskerar fem års fängelse för spioneri: ”Han är anskaffningsagent”

1 timme sedan
Den 60-årige man från Ryssland som står åtalad, misstänkt för grov olovlig underrättelseverksamhet, bör enligt åklagaren få 4,5 till 5 års fängelsestraff, rapporterar SVT. Han anklagas för att ha samlat in information och sålt teknik till Ryssland.

Glaciärkollaps: Fryspunkt högre än alptopparna

1 timme sedan
Alplandet Schweiz kan snart stå helt utan glaciärer. 2022 och 2023 har 10 procent av ismassan försvunnit. Detta är "de två mest katastrofala åren i historien", förklarar glaciologen Matthias Huss.

Polisen rapporterar om trafikkontroll, Lycksele

3 timmar sedan

Årets börsuppgång helt utraderad

3 timmar sedan
Stockholmsbörsen sjunker för sjätte handelsdagen i rad. OMXS-index har vid klockan 10.30 backat 0,4 procent. Med nedgången har börsuppgången sedan årsskiftet krympt till 0.

Polisen i Västerås rapporterar om brand

3 timmar sedan
"Brand i gasbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Helgprognos för Halmstad vecka 39

idag 07:17

Helgprognos för Borås vecka 39

idag 07:16
Helgens väder i Borås kommer att vara blåsigt med regn på fredagen, men soligt och blåsigt på lördagen. På söndagen kommer vinden att avta något och det kommer att vara både regn och sol. Temperaturen kommer att ligga runt 14-16 grader, så se till att ta med paraply och klä dig varmt och efter väderförhållandena när du ger dig ut!

Helgprognos för Södertälje vecka 39

idag 07:16
Helgen i Södertälje kommer att vara blåsig på fredagen med regn och molnigt väder. Lördagen blir soligare och något blåsigare medan söndagen blir lugnare med soligt väder. Så se till att planera dina aktiviteter utifrån vädret och njut av helgen!

Helgprognos för Gävle vecka 39

idag 07:15
Helgen i Gävle kommer att vara blåsig med temperaturer som sjunker något. Trots detta kommer solen att lysa över staden och det finns möjligheter att njuta av både utomhusaktiviteter och mysiga stunder inomhus. Oavsett om man föredrar att vara aktiv eller ta det lugnt, finns det något för alla att göra i Gävle under helgen.

Helgprognos för Umeå vecka 39

idag 07:15
Helgen i Umeå kommer att vara en blandning av regn, sol och molnighet. Vinden kommer att vara blåsig på fredagen, något svagare på lördagen och öka något igen på söndagen. Det kommer inte att regna under lördagen och söndagen, så du kan lämna paraplyet hemma. Temperaturen kommer att ligga på 16 grader på lördagen och vara något svalare på söndagen med 13 grader. Var förberedd på olika väderförhållanden när du planerar dina aktiviteter i helgen.

Helgprognos för Lund vecka 39

idag 07:15
Helgens väderprognos för Lund visar på en blåsig och regnig start på fredagen, med en temperatur på 18 grader. Lördagen ser betydligt bättre ut med sol och en temperatur på 16 grader, men temperaturen kommer att sjunka något. Söndagen blir liknande fredagen med moln och regn, och en temperatur på 17 grader. Det är viktigt att vara förberedd på växlande väderförhållanden och njuta av helgen på bästa sätt.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.