Mest lästa

Kunderna reagerar när Biltema öppnar nytt varuhus

Förändringen i nya Lyxfällan – stora skillnaden: “Det märks”

Lyxfällans 34:e säsong har nyligen haft premiär, och som vanligt är det Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk som är programledare. För Nyheter24 avslöjar experterna den stora skillnaden i nya säsongen.

Beijer, Byggmax och Hornbach – här är byggjättarna det går allra sämst för

Svenska bygghandelsbolag drar in enorma summor varje år. Men vilka går det bäst respektive sämst för? Nyheter24 har tittat närmare på fem stora kedjor för att ta reda på just det.

Här är lågprisbutiken med Sveriges sämsta service

ServiceScore har kommit med sin årliga lista över bäst och sämst service inom kategorin hem, inredning och elektronik – och det är en lågpriskedja som kammar hem bottenplatsen.

Har du fått detta sms? Nu varnar Skatteverket för bluffen

Det är snart dags att deklarera, vilket bedragare nu utnyttjar med fula knep. "Skatteverket kommunicerar inte på det sättet", skriver myndighetens pressekreterare Maja Fröman till Nyheter24.

Fem saker frisören STÖR sig på att du gör: "Stökigt beteende"

​Frisören Cornelia Samuelsson delar med sig av fem icks som kunder gör. Var av ett av dessa störande beteenden till och med kan få dig avlägsnad från salongen.

Johanna Janssons plan för att fly Hinseberg: Hugga personal i ögonen

Arla höjer mjölkpriset till bönderna

Det kooperativa mejeriföretaget Arla höjer det pris som betalas för mjölk till landets cirka 2 000 mjölkbönder med 11,1 öre per kilo. Höjningen gäller både för vanlig och ekologisk mjölk, skriver Arla i ett pressmeddelande.

Tårarna i TV4: Skrapade fram mångmiljonvinst åt pappa

Att få hamna i Nyhetsmorgon-studion och skrapa triss är något många drömmer om. Under torsdagen fick Felicia från Ulricehamn göra just det och lyckades kamma hem storkovan åt sin pappa.

Har du fått detta sms? Nu varnar Skatteverket för bluffen

Det här är försäkringsbedrägeri – missen kan ge sex års fängelse

Försäkringsbedrägeri är ett allvarligt brott som kan ge upp till sex års fängelse. Men vad är ett försäkringsbrott egentligen? Nyheter24 har sammanställt de vanligaste missarna som faktist är brottsliga.

Sakta i backarna! Tidig deklaration kan kosta dig tusenlappar

De som tagit dyra bolån känner sig inte så rika efter det senaste årets höjningar av räntan. Men – man kan åtminstone dra av stora delar av räntekostnaderna på skatten. Godkänner du deklarationen för snabbt kan du dock gå miste om tusenlappar. Nyheter24 har intervjuat sparekonomen Frida Bratt på Nordnet.

EU säger nej till 15-årsgräns för EPA-traktor: "Förbannad"

De svenska ledamöternas motstånd räckte inte. EU-parlamentet vill inte låta 15-åringar köra A-traktor. I framtiden väntar i stället med största sannolikhet 16-årsgräns, tuffare körkortsprov och tillstånd att köra 45 kilometer i timmen.

Kartlade militära anläggningar – 66-årig man åtalas

En 66-årig man misstänks för att under lång tid ha bedrivit "en omfattande kartläggning av känsliga militära anläggningar", skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. Mannen åtalas nu för grov obehörig befattning med hemlig uppgift.

Klippet på norska "reportern" har lurat hela världen

En video på en norsk "väderreporter" har skapat rubriker över hela världen. Videon visar nämligen att reportern får en flygande fisk i huvudet. Nu avslöjar skaparen vad som hände.