Detective Pikachu
Här är den sprillans nya trailern för live action Pokémonfilmen som kommer ut nästa sommar. - Foto: Faksimil: Warner Bros. Detective Pikachu

Här är trailern för den nya Pokémon-filmen "Detective Pikachu"

I sommar kommer du att kunna se Pikachu, livs levande, på bioduken. Kolla in trailern för den nya live action Pokémon-filmen "Detective Pikachu" här.


Du har något helt fantastiskt att se fram emot i sommar. Då har nämligen den allra första live action Pokémon-filmen som någonsin gjorts, biopremiär!

Det innebär att vi för första gången får se Pikachu, livs levande, på bioduken.

Filmen, som kommer ut i maj 2019, följer Pikachu och filmens andra huvudkaraktär, Tim (som spelas av The Get Down-stjärnskottet Justice Smith) när de teamar upp för att lösa ett mysterium. 

Faksimil: Detective Pokémon

I filmen får vi också träffa Lucy (Kathryn Newton) som hakar på duon, tillsammans med Psyduck. 

Filmen bjuder även på en hel del andra Pokémons. Bland annat träffar vi på Jigglypuff i filmen medan han framför en vacker sång på ett sunk-hak. Något som ett riktigt Pokémon-fan nog inte förvånas över.

Jigglypuff. Faksimil: Detective Pikachu

Möts med blandad kritik

Medan vissa Pokémon-fans är supertaggade på att se "Pika", Jigglypuff och Bulbasaurer på bioduken är vissa andra inte lika imponerade. För till skillnad från den tecknade versionen, så får vi nämligen höra Pikachu prata en hel del i den nya filmen. Och hans röst görs av ingen mindre än Ryan Reynolds

Pikachu. Faksimil: Detective Pikachu

Så om man får lite "Ted" eller "Deadpool" vibes när man ser på den nya trailern, är det kanske inte så konstigt. 

Klicka här för att se hela trailern

I år har det släppts en hel del riktigt bra filmer. Men det finns flera som du säkert har missat. Här är filmerna från 2018 som du definitivt måste kolla inDu kanske också vill läsa om 7 grymma serier på Netflix som du säkert missat?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du att se den nya Pokémon-filmen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.