Mest lästa

Då slutar BankID funka för vissa mobilanvändare

Kunderna sågar Gekås Ullareds ändring: "Urdåligt"

Gekås Ullared har slagit upp portarna till ett nytt kafé, men kunderna är allt annat än nöjda. "Blev mycket besviken", skriver en person i sociala medier.

Lyxfällan-Magdalena: Så mycket sparpengar måste du ha på kontot

Om man blir av med jobbet eller inte kan arbeta behöver man ha en ekonomisk krockkudde. Men hur stor buffert borde man egentligen ha? Nyheter24 frågade ekonomen och Lyxfällan-experten Magdalena Kowalczyk.

Gordon Ramsay dissar Arla i nytt klipp: "Sluta nu!"

I ett klipp på Tiktok lade Arla Mat upp en video som visar hur man tillagar en försvenskad version av den engelska maträtten Wellington. Då är det ingen mindre än kanske världens mest kända tv-kock som ingriper: Gordon Ramsay.

SMHI utfärdar varning för kraftiga snöbyar – här blir det värst

SMHI har utfärdat en gul varning för snö. På sina håll kan det komma upp till 10 centimeter nederbörd.

Swish förändring – för att skydda dina pengar

Förra året ökade telefonbedrägerierna med 36 procent. Det växande problemet har fått regeringen att överväga förändringar av betaltjänsten Swish och fått bankerna att vidta åtgärder.

Sambo? Så delar du upp ekonomin med din partner

Det vill svenskarna helst ha på sig när de begravs

Här är plaggen som svenskarna helst har på sig i graven när de begravs. Vissa plagg är med otippade än andra. Vad hade du velat ha på dig när du begravs?

Stockholmsbörsen flyttar – här är nya adressen

Stockholmsbörsen ska flytta. Om ett år ska de 900 anställda byta arbetsplats från Frihamnen till Stockholm City. Det är inte ett problem att lokalerna är mindre eftersom fler jobbar hemifrån sedan pandemin, berättar Nasdaqs pressansvarige, Erik Gruvfors.

Två unga män döda i våldsam krasch

Israel angrep Iran – så påverkas din ekonomi

Efter flera explosioner i Iran, som utlöstes av israeliska drönare på natten mellan fredag och lördag, skakade världsekonomin. Och den svenska kronan störtade i värde som följd.

Barnvakt våldtog flicka under flera år

En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Missa inte att ansöka om det här – innan du går i pension

Han är TV4-profilen Johan Macéus kända son

Johan Macéus är en svensk programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Macéus.

Nordeas stora förändring – så påverkas du: "Genomsyrar allt"

Sverige har större problem än grannländerna med vågen av bankbedrägerier, enligt Nordea-chefen Frank Vang-Jensen. Man ska vara väldigt försiktig och skeptisk, säger han om hur utsatta grupper ska skydda sig.

Ölbryggeriet i konkurs på grund av dålig ekonomi

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Nya lagen för husägare finns inte – misstag bakom kaoset

Morgonens nyheter 18 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Varning för ymnigt snöfall – här kan det komma 10 centimeter

SMHI varnar för risk för "extra besvärligt väglag" under torsdagsmorgonen i mellersta Svealand och Götaland. Orsaken är regn och snöfall.

Ica-banken: Då ska du aldrig swisha

Nästan vart tredje barn mellan 8 och 18 år ber regelbundet sina föräldrar om pengar via Swish – och 70 procent av dem får nästan alltid sin vilja igenom, visar en ny undersökning. – Man gör nog både sig själv och sitt barn en björntjänst om man swishar lite till höger och vänster, säger Ica-bankens vardagsekonom Magnus Hjelmér.

Nu är mördarsniglarna tillbaka – ovanligt tidigt

Redan i april har mördarsniglarna börjat dyka upp på flera platser, och enligt snigelexperten Ted von Proschwitz finns det mycket som talar för ett snigelår. Här får du veta hur du minimerar risken för sniglar i trädgården.

Polisjakt på beväpnad person – 60-tal personer instängda

Ett 60-tal människor är instängda i en konferenslokal i centrala Bollnäs medan en polisjakt pågår, rapporterar P4 Gävleborg.