Caroline Szyber är Sveriges sexigaste politiker.
Caroline Szyber är Sveriges sexigaste politiker. - Foto: Tor Johansson/SvD/Scanpix

Caroline Szyber - Sveriges sexigaste politiker

Kristdemokraten Caroline Szyber knep guldplatsen.


Tillsammans med Fredrick Federley utgör hon en oslagbar duo när det kommer till sexighet. De båda har klättrat hela nio platser från föregående år, och kan under det kommande året njuta av de enorma mängder förmåner som följer med guldplatsen.

Tror du att du kommer att bli bjuden på många middagar i och med den här utmärkelsen?

– Nej, det tror jag verkligen inte. Det vore kul i och för sig, säger Caroline Szyber.

Varför den enhälliga juryn bestånde av utvalda redaktionsmedlemmar på Nyheter24 valt just Caroline är hon ganska säker på.

– Jag tror att jag bjuder på mig själv! Jag är öppen på det sättet.

Du har ju klättrat nio platser - vad har du gjort för att stärka ditt sex appeal?

– Både jag och Fredrick har väl drivit en omedveten kampanj varje dag i ett års tid sedan förra listan och det är väl därför vi har lyckats, säger hon och skrattar.

Men - för en oinvigd - hur känns det att kunna titulera sig själv som just Sveriges sexigaste politiker? Det är en surrealistisk verklighet för många av oss.

– Det känns fantastiskt. Det är den sexigaste utmärkelsen jag fått hittills i alla fall.

 

VILL DU VINNA EN FIKADEJT MED CAROLINE SZYBER?

Sveriges sexigaste politiker Caroline Szbyer står till ditt förfogande. Om du har vägarna förbi Stockholm har du nämligen chans att ta en fika med henne.

Allting du behöver göra är att skicka för- och efternamn, telefonnummer och en motivering till varför just du ska få träffa Caroline Szyber. Denna information ska du mejla till sexigaste-politikern@nyheter24.se.

Viktigt är att det framgår i mejlets ämnesrad att det är just Caroline du vill tävla om!

Caroline kommer själv att välja ut vem hon vill fika med, så skriv nu en riktigt bra motivering! Annars kanske du går miste om denna skönhet.

 

FÖREDRAR DU FREDRICK FEDERLEY?

Klicka HÄR!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mötte knivman med stolpe – kan få medborgarskap

Svenska EU-politiker vägrar redovisa kvitton

Utöver en miljonlön får svenska EU-parlamentariker 700 000 kronor per år i "kontorsersättning". Men S, M, KD och SD vägrar redovisa hur pengarna har använts.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Stockholm

"En förare av en personbil har blivit påkörd av en lastbilschaufför på Essingeleden. Lastbilen avvek därefter från platsen.", skriver polisen på sin hemsida.

Börsen i Köpenhamn i lågor – spira kollapsar

Spiran på den historiska byggnaden Börsen i Köpenhamn har kollapsat i samband med den pågående branden. Kraftiga flammor ses slå ut från byggnadens tak.

Byggföretaget får ny vd

Byggföretaget JM får en ny vd och koncernchef. Nuvarande vd Johan Skoglund kommer att gå i pension till sommaren och efterträds av Mikael Åslund, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

Satellitbilder: Tredjedel av Gazas åkrar borta

Över en tredjedel av Gazas jordbruksmark har förstörts i kriget, enligt bilder tagna av FN:s satellitanalysorgan Unosat. Kostnaden för förödelsen i Gaza är hisnande.