- Foto: Foto:

Emil Källström – 9:e sexigaste politikern

Norrlänningen, centerpartisten och hunken Emil Källström hamnar på en nionde plats.


Det politiska stjärnskottet Emil Källström ser med sitt lockiga hår och sin klädstil snarare ut som en brittisk indiepopgitarrist än en riksdagsledamot. Det hindrar inte den vackre norrlänningen från att göra karriär inom Centerpartiet och han har stormat fram från Domsjö i Örnsköldsvik till riksdagen i Stockholm på nolltid.

Redan som 19-åring blev han invald i kommunfullmäktige och han har tagit sig an frågor som rör Norrlands framtid för att det ska "Bli Sveriges och Europas unga, gröna och företagsamma region".

Vid sidan om politiken hinner den ofta scarfprydde 24-åringen med att plugga till civilekonom på Handelshögskolan. Ung, driven, snygg och lovande tar sig Källström fråm fjolårets tolfte plats till en hedervärd nionde plats.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.

Polisen i Oskarshamn rapporterar om trafikolycka

"En personbil kolliderar med ett rådjur på E22 i höjd med Oskarshamn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

1 timme sedan
Ica har fått hård kritik efter lanseringen av den nya "hushållsfärsen". Nu svarar matjätten på kundernas negativa kommentarer.