Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Begick sexbrott hela kvällen - fortsatte när han släpptes

- 01/12/2012, 13:17
Det dröjde inte länge innan polisen tog emot nya larm om den nysläppta sexbrottslingen.

Det dröjde inte länge innan polisen tog emot nya larm om den nysläppta sexbrottslingen.

SCANPIX SWEDEN

Polisen valde att släppa blottaren. Dessvärre dröjde det inte länge innan mannen fortsatte att ofreda befolkningen i Norrköping.

NORRKÖPING. Den 47-årige mannen omhändertogs av polisen efter att han tafsat på en 11-årig flicka på en spårvagn i Norrköping på fredagskvällen. Han ska även ha ofredat två flickor i övre tonåren i en Ica-affär. Trots detta valde polisen att släppa 47-åringen efter att han nyktrat till på lördagsmorgonen. Det dröjde däremot inte särskilt länge innan nästa larm togs emot av polisväxeln. 

Mannen hade nämligen återigen satt sig på spårvagnen, men denna gång tafsade han på sig själv. När han kom fram till ett centrum i staden började han också att blotta sig, skriver NT.se.

Nu misstänks blottaren för sexuellt ofredande. Han ska också stämma in på beskrivningen av en man som ofredat en åttaårig flicka på torsdagen.