Rånade bank - skröt om det på Youtube - greps

Det finns smarta tjuvar, och det finns dumma tjuvar. Vilken kategori Hannah Sabata hamnar i, råder det nog inga tvivel om.


Skröt på Facebook

Nyheter24 har tidigare skrivit om tre unga män från Pittsburgh som gjorde inbrott i en affär och fick med sig 60 000 kronor. När de lade upp bilder från inbrottet på Facebook tog det inte lång tid innan polisen knackade på dörren.

– De är väl bara dumma ungar. Den ena killen hade 200 vänner varav några var släktingar som blev bekymrade och larmade polis, sa Valerie Milie vid Pittsburghpolisen om fallet.

NEBRASKA. Den 28 november ska Hannah Sabata, 19, ha gått in på en bank och lämnat fram en pappersbit till en kassör där det stod:

"Ni håller på att bli rånade. Inga larm eller lås eller telefoner eller färgpatroner. Jag har en laddad pistol. Ni har två minuter".

Hannah Sabata fick med sig drygt 40 000 kronor och gav sig av hemåt - nöjd med sitt byte.

Så pass nöjd att hon bestämde sig för att fira sin nya karriär med att lägga upp en video på Youtube.

"Jag älskar Green Day"

Hon döpte videon till "Chick bank robber" och i beskrivningen står det:

"Jag stal precis en bil och rånade en bank. Nu är jag rik och kan betala av mitt studielån. I morgon ska jag åka och shoppa. Jag älskar Green Day".

I videon erkänner hon att hon aldrig hade någon pistol vid rånet. Hon går även så långt att hon ursäktar brottet med att myndigheterna tog hennes baby från henne och att "systemet bara är ett spel".

Banken ska nu ha fått tillbaka alla pengarna förutom ett par hundra kronor.

Videon kommer förmodligen att användas som bevisning mot Youtube-brottslingen när det är dags för rättegång den 26 december, skriver Daily News.

Se videon som ledde till Hannah Sabatas fall här:


/
/
/
Ran
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Vingåker: Polisen rapporterar om brand

Bombskyddet kallat – ska undersöka blomsterlåda

Polisens bombtekniker är på väg för att undersöka ett misstänkt farligt föremål i Uddevalla, uppger polisen.

Osby: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Rv15/lv119. En personbil har kört av vägen.", skriver polisen på sin hemsida.

Kennedy väljer Biden före Kennedy

Joe Biden utmanas inte bara av republikanerna i höstens amerikanska presidentval – han tampas även mot Robert F Kennedy Jr, som ställer upp som oberoende kandidat.

Man häktad för attentatsplaner mot Zelenskyj

1 timme sedan
En man har häktats i Polen, misstänkt för att ha hjälpt rysk underrättelsetjänst i planer att mörda Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj.

Flera år gammal mat hittades på äldreboende

1 timme sedan
Matvaror som gått ut för flera år sedan, smuts och gamla matrester på golvet hittades på ett äldreboende i Mölndal på måndagen, rapporterar P4 Göteborg.