Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tjuvar snortade "puder" - visade sig vara aska från människa och hund

- 11/12/2012, 18:58 -
Två hundar snortades av tjuvarna.

Två hundar snortades av tjuvarna.

SCANPIX

Tjuvarna bröt sig in i ett hus och fick med sig tre urnor - ur vilka de bestämde sig för att snorta innehållet. Nu får en av brottslingarna smaka på fängelse.

Jose David Diaz-Marrero, 20, startade i december 2010 en stöldvåg som skulle pågå i månader. Han bröt sig in i hem och stal allt vad han kom över. 

Verkligen allt.

I ett av de mest bisarra fallen gick Diaz-Marrero in i ett hus tillsammans med Waldo Soroa och Matrix Andaluz. Inne i huset hittade de tre urnor. Enligt uppgifter trodde de tre tjuvarna att urnorna innehöll piller som hade krossats. Piller som de var tvungna att smaka på.

Det slutade med att de snortade i sig innehållet. 

När husägaren kom hem chockades hon svårt. Urnorna, som innehöll askan från hennes pappa och aska från två av hennes hundar, var borta.

Nu har Diaz-Marrero dömts till åtta år i fängelse efter att ha erkänt sig skyldig till fyra inbrott samt till att ha sniffat askan, skriver Huffington Post.