Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tre döda och en skadad efter skottdrama

Polisen utlovar mer information under dagen.

Polisen utlovar mer information under dagen.

Scanpix

Nyheter | 14/01/2013 08:19

UPPDATERAD: Två män har hittats döda i Örebrotrakten och en kvinna är skottskadad. Polisen misstänker att det rör sig om ett mord, ett mordförsök och ett självmord. Vid 12-tiden hittades ytterligare en kropp.

ÖREBRO. Örebropolisen fick under natten till måndagen in ett larm om skottlossning i en fastighet i närheten av Fellingsbro i Örebro län.

När polisen kom till platsen fann de en 19-årig kvinna allvarligt skottskadad. Senare anträffades även en 24-årig man död i bostaden. En kort tid därefter hittades en ihjälskjuten 23-årig man död i en annan fastighet inte långt från den första. 

Omständigheterna kring dödsfallen är i nuläget oklara, men polisen misstänker att den 24-årige mannen först skjutit 23-åringen och sedan gått till kvinnans bostad och skjutit henne. Därefter ska 24-åringen ha tagit sitt eget liv.

Ytterligare en man hittad död

Polisen tror att ett relationsdrama ligger bakom skottlossningen och det finns uppgifter om ett bråk om en mindre summa pengar. Vid 12-tiden hittades ytterligare en kropp, men polisen vill inte kommentera de nya uppgifterna. Uppgifter till Aftonbladet gör dock gällande att det är en man som hittats död i Köping. Mannen var eftersökt av polisen i samband med händelsen i Arboga.

Den 19-åriga kvinnan överlevde attacken men vårdas på intensivvårdsavdelningen på Universitetssjukhuset i Örebro. Hennes skador är inte livshotande. Enligt uppgift blev hon skjuten i nyckelbenet. Polisen har inlett en förundersökning om mord och en fjärde person har tagits in till förhör.